about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

سوئد با ادعای مبارزه با انتشار اطلاعات نادرست که منابع اصلی آن را چین، روسیه و ایران خواند یک آژانس جنگ روانی راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سوئد در ابتدای سال 2020 آژانس جدیدی را باهدف دفاع از خود در برابر انتشار اطلاعات نادرست، تبلیغات و جنگ روانی راه‌اندازی کرد.

همان‌طور که از نامش پیداست آژانس دفاع روانی سوئد، خطرات ناشی از نبرد جهانی بر سر اطلاعات نادرست را مطرح می‌کند و این سؤال را ایجاد می‌کند که دولت‌ها وقتی فکر می‌کنند میدان جنگ، ذهن شهروندانشان است، دقیقاً چه‌کاری باید انجام بدهند؟

این سؤال جدیدی نیست، اما به‌عنوان یک بحث سیاسی در نظر گرفته می‌شود، دولت‌ها ضمن تلاش برای حفظ آزادی بیان، با کمپین‌های نفوذ توسط دولت‌ها و سایر بازیگرانی که از اینترنت برای اشتراک‌گذاری سریع اطلاعات نادرست استفاده می‌کنند، مبارزه می‌کنند.

بسیاری از کشورها مدت‌هاست که سازمان‌های رسانه‌ای وابسته به دولت را اداره می‌کنند که می‌تواند ازنظر دقت و آزادی روزنامه‌نگاری بسیار متفاوت باشد؛ اما کمپین‌های اطلاعات نادرست آنلاین می‌تواند تشخیص منابع تلاش‌های تبلیغاتی را بسیار سخت‌تر کند. در همین حال، بسیاری از کشورها نیز از زبانی مشابه در مورد دفاع در برابر اطلاعات نادرست برای کنترل مخالفان استفاده می‌کنند.

این آژانس سوئدی مدعی است مأموریت آن شامل شناسایی واقعی اطلاعات نادرست و همچنین ایجاد انعطاف‌پذیری جامعه در برابر کمپین‌های تأثیر مضر از طریق آموزش می‌شود. ریاست آژانس جنگ روانی سوئد را هنریک لاندرهولم (Henrik Landerholm) دیپلمات سوئدی بر عهده دارد.

Paragraphs
هنریک

به گزارش تلگراف، لاندرهولم پس از انتصاب در این سمت جدید در مصاحبه با رادیو سوئد طی اتهاماتی مدعی شد، روسیه، چین و ایران منابع کمپین‌های اطلاعات نادرستی هستند که این کشور را هدف قرار می‌دهند و به تلاش‌های روسیه برای مداخله در انتخابات ریاست جمهوری گذشته ایالات‌متحده اشاره کرد، ادعایی بی‌اساس که بارها توسط مقامات روسیه رد شده است.

این اقدام شامل آموزش هزاران کارمند دولتی در مورد واکنش به اطلاعات نادرست و همچنین همکاری با روزنامه‌نگاران و شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی می‌شود.

رئیس این آژانس جنگ روانی که از سپتامبر 2017 سفیر سوئد در امارات است در انتها مدعی شد:

این آژانس یک وزارت حقیقت یا هیئت اطلاعات دولتی مانند آنچه ما در دوران جنگ سرد داشتیم نیست. ما می‌خواهیم از آزادی عقیده در کشورمان محافظت کنیم.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.