about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

وزیر ارتباطات گفت: سعی داریم تا پایان دوره دولت سیزدهم، مدارس شهری را از طریق فیبر نوری به شبکه ملی اطلاعات متصل کنیم.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید با حضور در یکی از مدارس شهر تهران ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی به دانش آموزان و خانواده هایشان گفت: یکی از طرح های ما، فیبر نوری منازل و کسب و کارها است و یکی از اولویت ها هم مدارس است. امسال اردیبهشت تفاهمنامه ای را با آموزش و پرورش امضا کردیم که تا آخر دوره دولت بتوانیم مدارس شهری را از طریق فیبر نوری به شبکه ملی اطلاعات متصل کنیم و این کار با سرعت دنبال می‌شود.

او افزود: همزمان که پروژه فیبر نوری در استان‌های مختلف دنبال می‌شود، اولویت اتصال مدارس را هم در نظر خواهیم داشت.

زارع پور پیش تر در آیین امضای تفاهم‌نامه و آغاز عملیات اجرایی اتصال پر سرعت مدارس کشور به فیبرنوری گفته بود: تا پایان سال ۳۰ درصد و تا پایان دوره دولت سیزدهم، تمامی مدارس بر بستر شبکه ملی اطلاعات از طریق فناوری فیبر نوری به اینترنت پرسرعت متصل خواهند شد.

تازه ترین ها
لغو
1404/05/26 - 18:44- آمریکا

لغو نظارت بر بانک‌ها توسط فدرال رزرو

فدرال رزرو، برنامه نظارت بر بانک‌ها در مورد فعالیت‌های ارزهای دیجیتال و فین‌تک را لغو می‌کند.

استفاده
1404/05/26 - 18:12- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در محاسبات کوانتومی

محققان از هوش مصنوعی برای سرعت بخشیدن به آزمایش‌های محاسبات کوانتومی استفاده می‌کنند.

هوش
1404/05/26 - 17:34- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی می‌تواند بشریت را نابود کند

مدیر اجرایی سابق گوگل هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند بشریت را نابود کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.