about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

مؤسسه گلاسنود گزارش داده است که در حال حاضر کاربران اتریوم‌های خود را بیشتر از آنکه در صرافی‌های دیجیتال متمرکز ذخیره کنند، در قراردادهای هوشمند دیفای قرار می‌دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از  یوتودی، شرکت تجزیه‌وتحلیل گلاسنود در توییت اخیر خود نموداری را به اشتراک گذاشته است که نشان می‌دهد، در حال حاضر مقدار اتریوم‌های قفل‌شده در قراردادهای هوشمند به‌مراتب از مقدار اتریوم‌هایی که در صرافی‌ها وجود دارد، بیشتر است. این موضوع حاکی از آن است که کاربران ترجیح می‌دهند از اتریوم‌های خود برای کسب سود از دیفای استفاده کنند تا اینکه آنها را در صرافی نگه‌داشته و منتظر لحظه‌ای مناسب برای معامله باشند.
گلاسنود داده‌هایی را به اشتراک گذاشته است که بیان می‌کند مقدار اتریوم‌های قفل‌شده در قراردادهای هوشمند دیفای از مقدار ذخیره‌شده اتریوم در صرافی‌های دیجیتال متمرکز پیشی گرفته است.
بر اساس نمودار منتشرشده از سوی گلاسنود، تقریباً از ۲۴ اوت (۳ شهریور) شاهد این روند بودیم. از آن زمان، منحنی اتریوم‌های قفل‌شده در قراردادهای هوشمند به‌طور قابل‌توجهی صعودی شده است.
این در حالی است که مقدار اتریوم‌هایی که در پلتفرم‌های معاملاتی متمرکز نظیر بایننس و کوین بیس نگهداری می‌شد، کاهش‌یافته است.
گفتنی است روند انتقال اتریوم‌ها به قراردادهای هوشمند زمانی سرعت پیدا کرد که پروژه یام (YAM) بیش‌ازحد موردتوجه قرار گرفت و کاربران از طریق چندین استخر، مقدار زیادی از کوین‌های مختلف ازجمله اتریوم را به این قرارداد هوشمند منتقل کردند.
در آن زمان، مدیرعامل بیت مکس در توییتی نوشت که به یک کشت کننده سود (Yield-farmer) تبدیل‌شده است. اما اریک ورهیس (Erik Voorhees) از فرایند کشت سود دیفای انتقاد کرد و از آن صرفاً به‌عنوان یک روش «کلاهبرداری» دیگر در حوزه ارزهای دیجیتال یادکرد.
یونی سواپ (Uniswap) یکی از همین صرافی‌های غیرمتمرکز است که حجم بالایی از سرمایه اتریوم کاربران از طریق آن ردوبدل می‌شود.
پروتکل یام پس از توجه بی‌سابقه به دلیل باگی که در این پروتکل وجود داشت، دچار مشکل شد و نسخه ارتقا یافته آن هنوز راه‌اندازی نشده است.
برخی از کارشناسان این صنعت همچنان در خصوص حوزه امور مالی غیرمتمرکز (دیفای) شک و تردید دارند. برای مثال تونی ویز (Tone Vays) قراردادها و امور مالی غیرمتمرکز (دیفای) را با حباب ICO در سال ۲۰۱۷ مقایسه کرده و آن را «حماقتی حتی بزرگ‌تر از ICO» خوانده است.
 آدرس‌های اتریوم که موجودی آنها صفر نیست
گلاسنود همچنین نمودار دیگری را به اشتراک گذاشت و گزارش داد که کاربران جدید به دلیل انتظاراتی که از اتریوم دارند، به‌طور پیوسته به این ارز دیجیتال جذب می‌شوند. به‌احتمال‌زیاد کشت سود دیفای ازجمله طرح‌هایی است که این کاربران را به خود جذب کرده است.
این نمودار نشان می‌دهد تعداد آدرس‌های غیر صفر به بالاترین حد خود یعنی ۴۷,۱۲۲,۰۱۷ واحد رسیده است.

تازه ترین ها
هشدار
1404/04/23 - 22:00- آمریکا

هشدار کارشناسان درمورد حملات سایبری علیه برندهای بزرگ

کارشناسان امنیت سایبری نسبت به حملات فزاینده سایبری علیه برندهای بزرگ مانند کارتیه هشدار دادند.

کنترل‌های
1404/04/23 - 20:59- آسیا

کنترل‌های تجاری بر تراشه‌های هوش مصنوعی توسط مالزی

مالزی کنترل‌های تجاری بر تراشه‌های هوش مصنوعی با منشأ آمریکایی را اعمال می‌کند.

چت‌بات‌های
1404/04/23 - 20:29- هوش مصنوعي

چت‌بات‌های هوش مصنوعی، جایگزین دوست واقعی شدند

کودکان به‌جای دوستان واقعی به چت‌بات‌های هوش مصنوعی روی می‌آورند.