about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

اتحاد دیجیتال فرانسه و انگلیس

یک اجلاس مشترک در سفارت انگلیس در پاریس جهت بررسی روش‌هایی که دو کشور می‌توانند دفاع دیجیتال خود را تقویت کنند، برگزار شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ انگلیس و فرانسه توافق کردند که اختلافات بر سر برگزیت خود را در یک اجلاس مشترک در مورد امنیت سایبری در سفارت انگلیس در پاریس، کنار بگذارند. این رویداد یک روزه برای بررسی فرصت‌های تجاری، همکاری‌های علمی و تحقیقاتی فرانسه و انگلیس در زمینه فضای سایبری، با تمرکز بر روش‌هایی که دو کشور می‌توانند دفاع دیجیتالی خود را تقویت کنند، شکل گرفت.
آقای هنکاک (Hancock)، وزیر ارتباطات انگلیس در سخنرانی خود، اظهار داشت حفظ روابط حتی بعد از خروج انگلستان از اتحادیه اروپا در سال 2019 نیز مهم است.
وی ادامه داد همکاری ملت‌ها برای مقابله با حملات سایبری الزامی است.
وزیر ارتباط انگلیس افزود:

مشارکت با همتایان بین‌المللی خود یک امر حیاتی بوده و اشتراک‌گذاری اطلاعات و همراهی با چالش‌ها به هم مرتبط است.

وی در ادامه خاطر نشان کرد:

ما در پی تبدیل انگلیس به امن‌ترین اقتصاد دیجیتالی در دنیا هستیم. بدین منظور، ایمنی سایبری دوستان و همتایان خود را هر زمان و به هر شکلی که با ما همکاری کنند، تأمین خواهیم کرد.

تازه ترین ها
ایجاد
1404/09/30 - 15:40- آمریکا

ایجاد حفاظت‌های قوی‌تر در برابر حملات سایبری توسط قانون جدید نوادا

فرماندار نوادا، جو لومباردو، لایحه «Assembly Bill 1» را امضا کرد که در پی یک حمله باج‌افزاری که برای سه هفته ده‌ها خدمت حیاتی این ایالت را مختل کرده بود، یک چارچوب سراسری امنیت سایبری ایجاد می‌کند.

اعطای
1404/09/30 - 15:35- اروپا

اعطای اختیارات حملات سایبری برون‌مرزی به سرویس اطلاعاتی آلمان

دولت آلمان قصد دارد اختیارات و وظایف سرویس اطلاعات فدرال را گسترش دهد و به آن اجازه دهد در خارج از کشور دست به حملات سایبری و عملیات خرابکارانه بزند.

تأیید
1404/09/30 - 15:27- جرم سایبری

تأیید حمله سایبری هکرهای چینی به سامانه‌های بریتانیا در اکتبر

در تاریخ ۱۹ دسامبر، وزارت امور خارجه، کشورهای مشترک‌المنافع و توسعه بریتانیا در ماه اکتبر هدف یک حمله سایبری قرار گرفته است؛ حمله‌ای که به آغاز تحقیقاتی درباره رخنه امنیتی در یکی از حساس‌ترین نهادهای دولتی از نظر امنیتی منجر شد.