about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

ابزار رمزگذاری TrueCrypt دیگر امن نیست

بر طبق این بیانیه، پس از آنکه مایکروسافت پشتیبانی از ویندوز XP را متوقف کرد، توسعه برای خدمات این برنامه در این ماه به پایان رسیده است. این در حالیست که ویندوز ویستا، 7 ، 8 و پس از آن پشتیبانی یکپارچه ای رابرای دیسک های رمزگذاری شده و تصاویر دیسک های مجازی ارائه می دهند. به همین دلیل محققان امنیتی هشدار می دهند هر گونه داده ای که توسط برنامه  TrueCrypt  رمز گذاری می شود را به دیسک های رمزگذاری شده و یا تصاویر بر روی دیسک های مجازی که بر روی پلتفرم سیستم تان پشتیبانی می شود، منتقل کنید.

محققان به کاربران توصیه می کنند که از برنامه BitLocker استفاده کنند و همچنین راهنمای سریعی را برای نحوه مهاجرت اطلاعات به ابزار جدید ارائه کرده اند. همچنین بازدید کنندگان وب سایت truecrypt.org ، به صفحه اصلی برنامه بر روی وب سایت sourceforge.net منتقل می شوند؛ صفحه ای که به دنبال آن به کاربران نحوه انتقال از برنامه TrueCrypt آموزش داده می شود.

در ابتدا کاربران فکر می کردند که وب سایت truecrypt.org هک شده است، اما این انتقال کاملا بصورت واقعی صورت می پذیرد.

شایان ذکر است که TrueCrypt توسط ادوارد اسنودن، قبل از آنکه اسناد آژانس امنیت ملی را بتواند به سرقت ببرد، مورد تایید واقع شده بود. همچنین افشاگری های رسانه ها نشان می دهد که در گذشته NSA همواره در تلاش بود تا درب پشتی خود را بر روی این ابزار رمزگذاری نصب کند.

ابزار  TrueCryptبیش از یک دهه به عنوان یک ابزار رایگان برای اضافه کردن یک لایه حفاظتی برای محتوایات خصوصی آنلاین به کار گرفته شده است. این برنامه برای به رمز در آوردن فایل های حساس کاربرد زیادی داشت، اما با تمام این اوصاف در حال حاضر دیگر امن نمی باشد.

 

 

تازه ترین ها
بررسی
1404/11/19 - 06:16- آسیا

بررسی حملات سایبری علیه نهادهای دولتی آذربایجان

حملات سایبری که بخش‌های دولتی و بانکی را در آذربایجان هدف قرار داده بودند، بررسی شدند.

ضرورت
1404/11/19 - 06:02- آسیا

ضرورت تقویت تاب‌آوری سایبری در بخش‌های کلیدی قطر

کارشناسان بر ارزش سرمایه‌گذاری‌های پیشگیرانه در زیرساخت کلید عمومی و تقویت تاب‌آوری سایبری در بخش‌های کلیدی قطر تأکید کردند.

اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.