about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

ابزار تازه ویرایشی به گوگل اپ اضافه شد

به تازگی ابزار متنوعی برای ویرایش به برنامه گوگل اپ افزوده شده که اعمال تغییرات سریع و به اشتراک گذاری تصاویر اسکرین شات ويرايش شده را تسهیل می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ این قابلیت جدید بخشی از نسخه بتا یا آزمایشی 7.21 گوگل اپ است که انتظار می رود به زودی برای استفاده عمومی در دسترس علاقمندان قرار بگیرد.

کاربران با استفاده از این خدمات تصاویر اسکرین شات را به سهولت ویرایش کرده و برای به اشتراک گذاری آنها از طریق گوشی های هوشمند اندرویدی مشکلی نخواهند داشت.

توسعه دهندگان و برنامه نویسانی که برنامه گوگل اپ جدید را آزمایش کرده‌اند می گویند برنامه یادشده از امکانات متنوع و ابزار ویرایش خوبی برخوردار است.

با توجه به اینکه خدمات یادشده تنها از طریق برنامه گوگل اپ در دسترس است، استفاده از آن تنها از طریق این برنامه و نه به عنوان یک قابلیت مجزای اندروید قابل استفاده است.

برای فعال کردن این خدمات باید به بخش تنظیمات در منوی گوگل اپ مراجعه کرده و سپس به بخش حساب های کاربری و در نهایت بخش حریم شخصی یا privacy بروید. سپس گزینه Edit and share screenshots را انتخاب کرده و به خدمات ویرایش دسترسی یابید.

 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.