about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

ابر رایانه سیمرغ که در حال حاضر ۵۰۰ هزار میلیارد دستور العمل در ثانیه را اجرا می کند، برای ارتقای سرعت پردازش تا یک پتافلاپس در حال برنامه ریزی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ،به گفته سید احمد معتمدی، مجری طرح ابر رایانه سیمرغ دانشگاه صنعتی امیرکبیروی این ابررایانه تاکنون به سرعت ۵۰۰ ترافلاپس رسیده است. این عدد به این معنا است که ابر رایانه سیمرغ ۵۰۰ هزار میلیارد دستورالعمل در ثانیه را می تواند اجرایی کند.

معتمدی خاطر نشان کرد: برنامه داریم که در سال جاری با تجهیزاتی که در این مرکز در حال نصب است، سرعت پردازش این ابر رایانه را به یک پتافلاپس (دو برابر سرعت فعلی) ارتقاء دهیم.

رییس مرکز پردازش فوق سریع دانشگاه امیرکبیر خاطر نشان کرد: گام بعدی ما ارتقای سرعت پردازش این ابررایانه به ۵ پتافلاپس خواهد بود.

وی با بیان اینکه این ابر رایانه ۷ تا ۸ برابر سرعت بالاتری نسبت به سایر ابر رایانه های موجود در کشور دارد، اضافه کرد: در حال حاضر تحقیقات گسترده‌ای در حوزه‌هایی چون هوش مصنوعی و کلان دیتا در کشور در حال انجام است و این مرکز در حال ارائه خدمات به محققان است.

معتمدی خاطر نشان کرد: از آنجایی که این ابر رایانه از سال‌ها قبل خدمات خود را ارائه می کرده است، اکنون نیز ابر رایانه سیمرغ خدمات لازم را به بخش های تحقیقاتی و علمی کشور ارائه می دهد.

تازه ترین ها
امارات
1404/11/08 - 06:50- هوش مصنوعي

امارات با استارگیت وارد عصر جدید زیرساخت‌های هوش مصنوعی شد

استارگیت امارات متحده عربی جهشی جسورانه به ارزش 30 میلیارد دلار در زیرساخت هوش مصنوعی را رقم زد.

ثبت
1404/11/08 - 06:35- تروریسم سایبری

ثبت بیش از 26 هزار حمله سایبری علیه رژیم صهیونیستی در سال 2025

رئیس اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل در سال 2025 شاهد بیش از 26 هزار حمله سایبری بود.

جابه‌جایی
1404/11/08 - 06:22- آسیا

جابه‌جایی بیش از 16 میلیارد ارز دیجیتال غیرقانونی در چین در سال گذشته

کارشناسان ادعا کردند که پولشویان چینی در سال ۲۰۲۵ بیش از ۱۶ میلیارد دلار ارز دیجیتال غیرقانونی را جابه‌جا کرده‌اند.