about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

مجری طرح ابررایانه سیمرغ با بیان اینکه این ابررایانه به طور کامل آماده سرویس دهی شده است، گفت: افزایش ظرفیت پردازشی یک پتافلاپس و ۵ پتافلاپس برای ابررایانه سیمرغ در دست برنامه ریزی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سید احمد معتمدی ، درباره آخرین وضعیت طرح ابررایانه سیمرغ که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ساخته شده است، گفت: این ابررایانه هم اکنون مشغول کار است و ما به دنبال نیازسنجی برای ارائه سرویس به کسب و کارها و شرکت‌های بزرگ هستیم.

وی با بیان اینکه هر روز میزان استفاده از توان پردازشی ابررایانه سیمرغ افزایش می‌یابد، گفت: از زمان راه اندازی این سوپرکامپیوتر، بحث کاربردی سازی آن در چند فاز آغاز شده و به تدریج نیز در حال افزایش است. در ابتدای امر ارائه سرویس را به دانشجویان و مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌ها آغاز کردیم و به تدریج نیز استفاده از ظرفیت پردازشی این ابررایانه توسط مراکز تحقیقاتی را افزایش داده‌ایم. هم اکنون این سیستم به طور کامل آماده سرویس دهی است و در این باره با شرکت‌های بزرگ وارد مذاکره شده‌ایم تا از تجربیات آنها برای ارائه خدمات به کسب و کارها استفاده کنیم.

مجری طرح ابررایانه سیمرغ ظرفیت پردازشی این رایانه را نیم پتافلاپس عنوان کرد و گفت: به دنبال آن هستیم که ظرفیت آن را در دو مرحله به یک پتافلاپس و ۵ پتافلاپس برسانیم.

وی با تاکید بر اینکه نیاز به ظرفیت‌های بالای پردازشی و ساخت ابررایانه با توجه به حجم بالای داده‌ها در دنیا احساس شده و بسیاری از کشورها از نظر ظرفیت پردازشی بسیار از ما جلوتر هستند، گفت: در کشور ما نیز این نیاز وجود دارد که ظرفیت ابررایانه را به حجم‌های بالاتری برسانیم.

دکتر معتمدی در پاسخ به این سوال که آیا کار طراحی و ساخت پروژه ابررایانه «مریم میرزاخانی» که در دولت قبل از سوی وزیر ارتباطات وقت مطرح شده بود، آغاز شده است، گفت: این پروژه یک پیشنهاد از سمت وزارت ارتباطات در دولت قبل بود که فعلاً برنامه‌ای برای آن ارائه نشده است و مطرح نیست؛ باید منتظر بمانیم که آیا وزارت ارتباطات جدید قصد پیگیری آن را دارد یا خیر.

عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: در صورتی که اجرای پروژه ابررایانه «مریم میرزاخانی» به تصویب برسد و برای آن بودجه اختصاص یابد و اعتبار آن تأمین شود، دانشگاه امیرکبیر با توجه به اینکه بیشترین تجربه را در این زمینه دارد قطعاً در این پروژه همکاری می‌کند و شاید مسئولیت بخش عمده‌ای از آن را برعهده بگیرد؛ این مساله مستلزم آن است که وزارت ارتباطات پروژه را تعریف و تصویب کرده و برای آن بودجه و اعتبار تأمین کند.

وی گفت: نیاز به ابررایانه در کشور احساس می‌شود و ابررایانه مریم میرزاخانی را می‌توان با ظرفیت پردازشی ۵ پتافلاپس آغاز کرد و حتی مانند برخی کشورها آن را به ۱۰۰ پتافلاپس هم رساند.

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.