about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

آی او اس نیامده مشکل ساز شد

در آپدیت جدید iOS کاربران نمی‌توانند به دیتای موبایل وصل شوند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کاربران آیفون که سیستم عامل تلفن های همراه خود را به روز رسانی کرده اند با مشکلی تازه روبه رو شده اند.

دیروز نسخه جدید این سیستم عامل (iOS 12.1.1) رونمایی و عرضه شد اما چیزی نگذشت که مشخص شد، افراد برای اتصال به اینترنت فقط باید از طریق وای فای وارد شوند و امکان اتصال از طریق شبکه دیتا (سیم کارت) فراهم نیست. به عبارتی دیگر کاربران آیفون در حال حاضر برای دسترسی به اینترنت تنها کاری که می‌توانند انجام دهند، استفاده از اتصالات وای فای است.

نکته قابل تامل اینجا است که این مشکل در نسخه بتا نیز وجود داشته و کاربران موضوع را به شرکت اپل گزارش داده بودند. اما در نسخه رسمی همچنان این مشکل به قوت خود باقی است.

سیتم عامل (iOS 12.1.1)  در مواردی دیگر مانند اجرای میانبرها نیز مشکل دارد. البته این مشکل از سمت سرویس دهنده آن میانبر بوده و می توان آن را برطرف کرد. اما در باره مشکل اول یعنی عدم اتصال به شبکه دیتا باید منتظر اعلام رسمی اپل یا ارائه به روز رسانی جدید بود.

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.