about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

بر اساس برآورد اریکسون، استفاده از نسل پنجم شبکه تلفن همراه، تا سال ۲۰۲۳ میلادی برای یک میلیارد مشترک ممکن خواهد شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اریکسون به عنوان برندی که غول بازار ارتباطات به حساب می‌آید پیش‌بینی کرده 5G تا سال ۲۰۲۳ میلادی در اختیار ۲۰ درصد از جمعیت جهانی قرار خواهد گرفت. بر این اساس، یک میلیارد مشترک امکان استفاده از نسل پنجم شبکه ارتباطی را خواهند داشت.

بر اساس گزارش جدید اریکسون، 5G در مرحله اول در متروها و نواحی متراکم شهری بهره‌برداری خواهد شد. این در حالی است که اولین شبکه‌های تجاری نسل پنجم در سال ۲۰۱۹ میلادی در کشورهایی نظیر کره جنوبی، چین، ژاپن و ایالات متحده آمریکا به بهره‌برداری خواهند رسید. در ادامه نیز شاهد استفاده از نسل جدید شبکه ارتباطی در صنایع خودروسازی، تولید محصول، انرژی و حوزه خدمات درمانی خواهیم بود.

اریکسون مدعی شده تا سال ۲۰۲۳ میلادی، ترافیک شبکه همراه به ۱۱۰ اگزابایت در هر ماه خواهد رسید. در این بین، پخش آنلاین ویدئوهایی با رزولوشن بالاتر و نمایش ویدئوها و محتویات چندرسانه‌ای ۳۶۰ درجه، تاثیر چشمگیری در افزایش ترافیک در این بستر خواهد داشت. بر اساس این گزارش، در حال حاضر ۵ میلیون کاربر شبکه همراه در سراسر جهان از خدمات برودبند اپراتورهای مختلف استفاده می‌کنند و در سه‌ماهه سوم ۲۰۱۷ میلادی، ۹۵ میلیون اشتراک به این ساختار اضافه شده است.

در سال ۲۰۱۶ میلادی، پوشش LTE توانسته ۵۵ درصد از جمعیت جهان را دربر بگیرد. اریکسون برآورد کرده این پوشش تا سال ۲۰۲۳ میلادی به ۸۵ درصد خواهد رسید. بر این اساس، تا سال ۲۰۲۳ میلادی تعداد مشترکان تلفن همراه به ۹.۱ میلیارد خواهد رسید. آن‌طور که در این گزارش اعلام شده، تکنولوژی VoLTE در حال حاضر در بیش از ۱۲۵ شبکه در ۶۰ کشور جهان در دسترس قرار گرفته است و تا سال ۲۰۲۳ میلادی تعداد مشترکان آن به ۵.۵ میلیارد خواهد رسید.

شبکه‌های Gigabit LTE نیز در حال حاضر توسط ۱۴ سرویس‌دهنده در سراسر جهان به مرحله بهره‌برداری رسیده‌اند.

تازه ترین ها
تشدید
1404/07/08 - 17:34- آسیا

تشدید نظارت بر کلاهبرداری‌های سایبری در فیلیپین

وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات فیلیپین و مِتا با هدف تشدید نظارت بر کلاهبرداری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی و اطلاعات نادرست آنلاین در این کشور با یکدیگر مشارکت کردند.

توسعه
1404/07/08 - 17:20- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی برای جراحی مغز

محققان دانشگاه هاروارد یک ابزار هوش مصنوعی را برای جراحی مغز توسعه دادند.

ثبت
1404/07/08 - 16:53- اروپا

ثبت بیش از 160 حمله سایبری در سوئیس

سوئیس در 6 ماه گذشته بیش از ۱۶۰ حمله سایبری را ثبت کرده که شایع‌ترین آنها حملات منع سرویس توزیع شده هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.