about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

یکی از تحلیلگران بازار معتقد است؛ امسال اپل ۳ آیفون برای فروش عرضه می کند و در آن ها از باتری با ظرفیت بیشتر استفاده می شود.

 

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت اپل در زمان مدیریت استیو جابز سالانه یک آیفون به بازار عرضه می کرد.  اما پس از او این روند تغییر کرد. نخستین بار در سال ۲۰۱۴ اپل یکباره آیفون ۶و 6Plus را عرضه کرد. سه سال بعد همزمان آیفون ۸،۸plus و آیفون ایکس عرضه شدند. اکنون تحلیلگران تخمین می زنند اپل در ۲۰۱۸ نیز سه موبایل عرضه کند.

 

آمیت داریانانی تحلیلگر RBC Capital Markets در یادداشتی جدید ادعا می کند اپل روند عرضه همزمان چند آیفون را ادامه خواهد داد. به اعتقاد او در ۲۰۱۸ میلادی نسخه بعدی آیفون ایکس (احتمالاً آیفون ایکس۲) در ابعاد بزرگتر و یک نسخه ارزان قیمت تر از آیفون بزرگتر با نمایشگر ال سی دی ۶.۱ اینچی عرضه می شود.

 

داریانانی معتقد است آیفون با نمایشگر ال سی دی پرفروش خواهد بود. او در این باره می نویسد: با توجه به رصد کانال های خود معتقدیم  احتمالا  اپل باتری با ظرفیت بیشتری را در آیفون های جدید به کار می گیرد.

 

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.