about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

آیفون قطع می‌شود

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ طرح رجیستری موبایل طبق اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مرحله اجرای پایلوت قرار دارد و طبق اظهارات سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا قرار است از ابتدای مرداد اجرای نهایی شود.

خورشیدی سخنگوی این ستاد درباره امکان فعالیت گوشی‌های آیفون در اجرای طرح مذکور گفته است که طبق قوانین فعلی هیچ منعی برای تأسیس نمایندگی این برند آمریکایی در کشور وجود ندارد و وزارت صنعت نیز به‌عنوان مرجع تأسیس نمایندگی برندهای مختلف دراین‌باره قادر به اظهارنظر قطعی است.

وی با تأکید بر اینکه مردم به‌هیچ‌وجه نباید نگرانی نسبت به اجرای این طرح داشته باشند، عنوان کرده که انجام طرح رجیستری هیچ‌گونه هزینه‌ای بر مجموعه مصرف‌کنندگان و توزیع‌کنندگان موبایل تحمیل نخواهد کرد.

به گفته او براساس قانون نظام صنفی و حمایت از مصرف‌کنندگان هر کالایی که قرار است در کشور توزیع شود باید از شبکه خدمات پس از فروش در کشور بهره‌مند باشد ولی متأسفانه کمپانی آمریکایی اپل و تولیدکننده گوشی‌های آیفون فاقد نماینده رسمی در کشور هستند و پشتیبانی و تأمین قطعات پس از فروش را عهده‌دار نیست.

خورشیدی همچنین خاطرنشان کرده که در شرایط فعلی نیز سرویس‌دهی اپراتورهای تلفن همراه به محصولات این کمپانی مغایرت قانونی با قوانین دارد ولی پس از اجرایی شدن رجیستری، قطعاً سرویس مخابراتی به این محصولات داده نخواهد شد.

البته سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پاسخ به این سؤال که آیا گوشی‌های فعال فعلی مشمول این قوانین خواهند شد، گفته که اجرایی شدن این طرح برای گوشی‌هایی است که بعد از تاریخ اجرای طرح رجیستری موبایل عرضه می‌شود و هیچ نگرانی بابت گوشی‌های فعال فعلی وجود ندارد.

بااین‌حال اخبار منتشرشده در روزهای اخیر درباره ممانعت از فعالیت آیفون در شبکه مخابراتی هم‌زمان با اجرای طرح رجیستری، باعث افزایش قیمت گوشی‌های کمپانی اپل در ایران شده و به گفته برخی فعالان بازار، موجودی عده‌ای از فروشندگان صفر شده است.

کسانیکه در حال حاضر آیفون دارند به گفته سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و سرپرست معاونت نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری نباید نگران باشند اما کسانیکه درصدد خرید این گوشی آمریکایی هستند، لازم است دست‌به‌عصا پیش روند زیرا بعد از اجرای رجیستری در هفته‌های آتی قطعاً سرویسی از سوی اپراتورهای موبایل به آن‌ها داده نخواهد شد.

رگولاتوری و اپراتورهای تلفن همراه در قالب دو طرح استعلام گوشی تلفن همراه و اعمال سیاست روی گوشی مشترک و استعلام گوشی تلفن همراه و اعمال سیاست روی سیم‌کارت مشترک قرار است رجیستری را انجام دهند که در حال حاضر روش اول در مرحله پایلوت به سر می‌برد.

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.