about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

نماینده مرودشت، پاسارگاد و ارسنجان موضوع پرداخت مالیات توسط شاخ‌های مجازی اینستاگرام را مجدداً در مجلس مطرح کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ در سال‌های گذشته بارها شاهد بحث‌های دولت و مجلس در خصوص دریافت مالیات از اینفلوئنسرهای اینستاگرامی بودیم اما این طرح هیچ‌وقت اجرایی نشد. در همین راستا نماینده مرودشت، پاسارگاد و ارسنجان موضوع پرداخت مالیات توسط شاخ‌های مجازی اینستاگرام را مجدداً در مجلس مطرح کرده است.
جلال رشیدی کوچی با اشاره به تخلفات صورت گرفته در فضای مجازی اعلام کرد که خریدوفروش اسلحه و مواد مخدر در فضای واقعی به‌شدت رواج دارد و این موضوع نگران‌کننده است؛ اگر چنین افرادی دستگیر شوند، به اشد مجازات محکوم می‌شوند اما متأسفانه این افراد در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به تخلفات خود ادامه می‌دهند.
به گفته عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور، آمار خریدوفروش اسلحه و مواد مخدر و مشروبات الکلی از سوی کاربران ایرانی در فضای مجازی بسیار بالا است. آقای رشیدی اعلام کرد که ما با فضایی مانند اینستاگرام به‌هیچ‌وجه مخالف نیستیم، اما با تخلفاتی که در این فضا باعث بازی با آبروی افراد می‌شود مخالفیم. رشیدی در خصوص کنترل فضای مجازی و تقویت شبکه ملی اطلاعات گفت:

متأسفانه عده‌ای از افراد که در حال تخلف و پیش بردن اهداف سیاسی شوم هستند تمایل به ساماندهی فضای مجازی ندارند و همواره در تلاش‌اند تا با به کار بردن کلماتی مانند فیلترینگ، مسدود کردن، محدود کردن و اینکه  مجلس انقلابی به دنبال بستن فضای مجازی است،  افکار مردم را به بازی گرفته‌اند.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در خصوص عدم پرداخت مالیات توسط اینفلوئنسرهای اینستاگرامی با درآمدهای نجومی بیان کرد که چگونه مغازه‌داران و فعالان اقتصادی باید جهت فعالیت و امرار و معاش و درآمد ماهیانه هزینه‌هایی را در قالب اجاره، دارایی، مالیات و .... پرداخت کنند اما افرادی که در فضای مجازی اقدام به کسب‌وکار و درآمد می‌کنند نباید مالیات بپردازند؟
تا این لحظه دولت و مجلس تصمیم قطعی در خصوص پرداخت مالیات توسط اینفلوئنسرهای اینستاگرامی نگرفته است اما بارها شاهد زمزمه‌هایی در خصوص این موضوع از سوی مجلس بودیم. به نظر شما اینفلوئنسرهای اینستاگرامی باید مالیات بپردازند؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.