about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

آژانس امنیت سایبری آمریکا اعلام کرد که حملات سایبری و جاسوسی اخیر در حال تاثیرگذاری منفی بر دولت‌های فدرال و محلی است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان  به نقل از رویترز، آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا با انتشار بیانیه‌‍‌ای در وبگاه خود اعلام کرد: حملات سایبری و هکری که اوایل ماه جاری به طور علنی فاش شد، تاثیر منفی بر عملکرد دولت های محلی و فدرال داشته است.
بر اساس این گزارش، هکرها با استفاده از شرکت فناوری سولارویندز توانسته‌اند به شبکه های دولت فدرال نفوذ کنند و به گفته آژانس امنیت سایبری آمریکا، این حملات تاثیر منفی بر شبکه های دولت فدرال، دولت های ایالتی و محلی داشته است. این حملات سایبری همچنین تاثیر منفی گسترده‌ای بر زیرساخت های حساس و مهم شرکت های بخش خصوصی آمریکا داشته است.
آژانس امنیت سایبری آمریکا هفته گذشته اعلام کرده بود که نهادهای دولتی، زیرساخت های مهم و شرکت های بخش خصوصی از جمله نهادهایی هستند که به شدت از این حملات سایبری آسیب دیده‌اند. آژانس امنیت سایبری قبلا اشاره ای به خسارات وارد شده به دولت های ایالتی و محلی نکرده بود.
تاکنون تنها تعداد کمی از نهادهای دولت فدرال رسما تایید کرده‌اند که از حملات سایبری آسیب دیده‌اند.
آژانس امنیت سایبری آمریکا حاضر نشده است تا توضیحات و جزئیات بیشتری را درباره نهادهای محلی و ایالتی که از این حملات آسیب دیده‌اند، منتشر کند.
مقام های آمریکایی بر این باورند که روسیه عامل اصلی حملات هکری و سایبری اخیر علیه نهادهای فدرال و دولتی ایالات متحده است. روسیه این ادعا را رد کرده است.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا نیز سکوت خود درباره حمله سایبری شرکت Solarwinds به چندین دپارتمان دولتی آمریکا را شکست و به جای متمرکز شدن بر روسیه، احتمال نقش چین در این حملات را مطرح کرد.
البته ترامپ در حالی رسانه‌ها را مسئول اصلی نام بردن از روسیه در قضیه حملات سایبری به نهادهای فدرال و شرکت‌های آمریکایی معرفی کرده است که چندین نفر از مقامات بلندپایه دولت خود او از جمله «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه چنین اتهامی را علیه روسیه مطرح کرده‌اند؛ اتهامی که روسیه قاطعانه آن را رد کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
مجوز
1404/10/06 - 06:30- تروریسم سایبری

مجوز کِنست به ارتش رژیم صهیونیستی و شین‌بت برای هک دوربین‌های غیرنظامی

پارلمان رژیم صهیونیستی قانونی را تصویب کرد که به ارتش اسرائیل و شین‌بت اجازه می‌دهد دوربین‌های امنیتی غیرنظامی را هک کنند.

بازداشت
1404/10/06 - 06:07- اروپا

بازداشت مقام ارشد امنیتی سابق گرجستان در پرونده مراکز کلاهبرداری تلفنی

گرجستان رئیس سابق سرویس امنیتی را به اتهام حمایت از مراکز تماس کلاهبرداری و فریب قربانیان دستگیر کرد.

پیوست
1404/10/05 - 09:29- بررسی تخصصی

پیوست رسانه‌ای «امنیت سایبری» ابلاغ شد؛ افزایش هم افزایی بعد از جنگ

سرپرست معاونت امنیت مرکز ملی فضای مجازی گفت: دستگاه‌های مختلف موظف به تهیه بسته‌های پیوست رسانه‌ای برای ارتقای امنیت سایبری در خدمات پولی، مالی و ارتباطی شدند.