about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

وزارت آموزش نیجریه 40 هزار جوان را در زمینه امنیت سایبری آموزش می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ساندی دِر (Sunday Dare)، وزیر توسعه ورزش و جوانان نیجریه، در ابوجا گفت که این وزارتخانه به 40 هزار جوان در زمینه امنیت سایبری آموزش خواهد داد.

دِر، به عنوان نماینده اسماعیل ابوبکر (Ismaila Abubakar)، دبیر دائمی این وزارتخانه، این موضوع را در جریان امضای تفاهم‌نامه و آغاز پروژه امنیت سایبری فاش کرد.

او اعلام کرد که این آموزش به عنوان راهی مؤثر در مهار نرخ رو به رشد بیکاری جوانان در نیجریه ضروری شده است.

وزیر توسعه ورزش و جوانان نیجریه اظهار داشت :

«این آموزش شامل مسابقه، گواهینامه و کارآموزی خواهد بود و بسیار مهم و به موقع است، زیرا ما جمعیت رو به رشدی از جوانان داریم که آماده ارائه استعدادهای گسترده‌ای در فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) هستند. همچنین، جوانان را می‌توان برای استفاده، توسعه و هدایت پیشرفت‌های فن‌آوری که می‌تواند به چالش‌های نوظهور برای توسعه کشور پاسخ دهد، آموزش داد.»

وی افزود که این برنامه در یک دوره حیاتی در زندگی مردم قرار دارد، زمانی که دولت باید انگیزه لازم را برای توانمندسازی جوانان نیجریه برای اتکا به خود فراهم کند.

دِر فاش کرد که مجمع جهانی اقتصاد در مورد امنیت سایبری، همراه با هوش مصنوعی (AI) و تجزیه و تحلیل داده‌ها، اکنون فرصت‌های شغلی خوبی را برای متخصصان ارائه می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.