about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

آموزش پهپادها با الگوبرداری از مرغ مگس خوار

پژوهشگران با الگوبرداری از مرغ مگس‌خوار، روبات پرنده‌ای ساخته‌اند که می‌تواند در هوا معلق مانده در عملیات نظارت و شناسایی حضور یابد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ عده بسیاری از پژوهشگران معتقدند، ایجاد روبات پرنده‌ای با الگوبرداری از طبیعت، یکی از قابل‌توجه‌ترین پیشرفت‌های صورت گرفته در این حوزه به حساب می‌آید.

پژوهشگران دانشگاه پردو آمریکا، به تازگی اعلام کردند، روبات پرنده‌ای ساخته‌اند که می‌تواند در هر ثانیه 80 دفعه بال بزند و در هر جهتی حرکت کند. این افراد به‌منظور مطالعه روی نحوه‌ی پرواز مرغ مگس‌خوار و توانمندسازی پهپادهای خود از الگوریتم‌های یادگیری ماشینی استفاده می‌کنند.

روبات یاد شده از هوش مصنوعی بهره برده و به واسطه شبیه‌سازی‌های صورت گرفته از حرکات پرندگان و به کارگیری آن‌ها، بال‌های انعطاف‌پذیر خود را تکان می‌دهد.

فناوری یاد شده می‌تواند در رفع موانع تولید پهپادهای کوچک مفید واقع شود؛ زیرا زمانی که این روبات‌ها در ابعاد کوچک ایجاد می‌گردند، توانایی تولید انرژی کافی برای حرکت دادن بدنه‌ی خود را ندارند. در مقابل روبات‌های الگوبرداری شده از مرغ مگس‌خوار به راحتی می‌توانند در هوا حرکت کرده، ارتفاع خود را تغییر دهند، یا بدون حرکت در جای خود باقی بمانند. این کار به‌واسطه استفاده از یک حالت ناپایدار آیرودینامیکی انجام می‌شود.

پژوهشگران از چندین سال قبل در تلاش هستند از قابلیت‌های مرغ مگس‌خوار الگوبرداری کنند؛ به همین دلیل مدت‌زمان بسیاری را روی شیوه‌ی پرواز مرغ مگس‌خوار و تبدیل آن‌ها به الگوریتم‌های رایانه‌ای تحقیق کردند.

روبات یاد شده از فیبر کردن و نوعی غشا ساخته شده که توسط لیزر برش داده شده است. همچنین بدن آن با بهره‌گیری از چاپگرهای 3 بعدی به وجود آید. این خصیصه باعث شد تا وزن مرغ مگس‌خوار روباتیک به 12 گرم برسد. پژوهشگران همچنین نمونه‌ای از دستاورد خود را در ابعاد یک مگس تولید کردند که تنها یک گرم وزن دارد.

ابعاد کوچک دستاوردهای یاد شده، آن‌ها را به ابزاری مناسب برای عملیات نظارت، شناسایی و جستجو و نجات تبدیل می‌کند.

محققان ذکر کردند، علاوه بر اینکه روبات مذکور یاد می‌گیرد چگونه به صورت مؤثری حرکت کند، امکان حس کردن محیط اطراف از طریق لمس آن را نیز به دست می‌آورد. این دستاوردها حسگرهای بصری ندارند؛ اما می‌توانند با استفاده از تغییرات جریان الکتریسیته، تحرکات پیرامون اشیا را شناسایی کنند. از طرفی این محصول می‌تواند بدون نگاه کردن به اطراف خود، نقشه‌ای کامل از محیط را ایجاد کند. این خصیصه در زمان‌هایی که هدفی را در محیط‌های کاملاً تاریک جستجو می‌کند، بسیار کاربردی خواهد بود.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/04/10 - 18:31- آسیا

مشارکت پاکستان و عربستان در زمینه هوش مصنوعی و نیمه‌هادی‌ها

پاکستان و عربستان سعودی روابط خود را در بخش‌های هوش مصنوعی و نیمه‌هادی‌ها گسترش دادند.

تسهیل
1404/04/10 - 17:51- آسیا

تسهیل ورود امارات به پیمان اقتصاد دیجیتال

کمیته مشترک توافق‌نامه مشارکت اقتصاد دیجیتال ورود امارات به پیمان اقتصاد دیجیتال را تسهیل کرد.

دستورالعمل
1404/04/10 - 17:30- آسیا

دستورالعمل جدید چین درمورد امنیت انتقال داده‌های فرامرزی

چین دستورالعمل به‌روز شده‌ای در مورد درخواست ارزیابی امنیتی انتقال داده‌های فرامرزی منتشر کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.