about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

آموزش علوم رایانه با استفاده از لگو

 

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ در عصر فناوری، داشتن علم رایانه و برنامه‌نویسی به بخشی  ضروری و جداناپذیر از زندگی مردم تبدیل شده است. بر همین اساس بسیاری از کشورها و شرکت‌های سراسر دنیا سعی می‌کنند با استفاده از روش‌های مختلف، مانند ساخت بازی ویدئویی، برنامه‌های موبایلی یا برگزاری اردوهای آموزشی، کودکان و نوجوان‌ها را به یادگیری علوم رایانه تشویق کنند.
مجموعه بازی‌های لگو(Lego) چندین دهه است که کودکان را سرگرم کرده و سعی می‌کند خلاقیت کودکان را پرورش دهد. یک شرکت تازه تأسیس اسرائیلی به نام بریکسو (Brixo)، سعی دارد با بازنویسی قانون کلاسیک لگو (اتصال قطعات به یکدیگر و به شکل دلخواه) و اینترنت اشیا، مفاهیم پایه‌ی مهندسی و برنامه‌نویسی را به کودکان آموزش بدهد.

 

 

 


بلاک‌های تولید شده توسط بریکسو شامل باتری‌های کوچک، حسگرهای حرکتی، نوری و چندین قطعه‌ی معمولی می‌شوند که وظیفه‌ی انتقال انرژی الکتریکی را بین اجزای مدار دارند. کاربر با استفاده از این قطعات می‌تواند ابزار کاربردی موردنظر را تولید کرده و آن را از طریق تلفن هوشمند خود کنترل کنند.

 

 

 


به‌عنوان مثال کاربر می‌تواند یک پارکینگ که درِ آن با نزدیک شدن خودرو باز می‌شود یا چرخ‌وفلکی که با دست زدن کاربر شروع به چرخیدن می‌کند را بسازد. از طرفی بلاک‌های موجود در بریکسو، با نمونه‌های قدیمی و معمولی لوگو سازگاری دارد و کاربر می‌تواند به‌راحتی از ساخته‌های قدیمی خود نیز استفاده کند.
شرکت بریکسو در نظر دارد تا 5 سال آینده، 4 میلیون عدد از محصول خود را به فروش رسانده و دانش آموزان را به دنیای توسعه‌دهندگان وارد کند. همچنین اعلام شد پیش‌فروش بریکسو به‌زودی آغاز شده و قیمت پایه‌ی آن 35 دلار است.

 

 

 

تازه ترین ها
نقش
1404/05/22 - 10:00- جرم سایبری

نقش روسیه در هک سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا

محققان شواهدی یافته‌اند که روسیه را به یک حمله سایبری علیه سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا که اسناد محرمانه حقوقی را ذخیره می‌کند، مرتبط می‌سازد.

نفوذ
1404/05/22 - 09:52- جرم سایبری

نفوذ هکرها به رایانه‌ی گروه کیمسوکی

هکرهای کره شمالی شبکه‌های دولتی و شرکت‌های کره جنوبی را هدف قرار داده‌اند. این اطلاعات زمانی فاش شد که دو هکر با نام‌های «Saber» و «cyb0rg» به رایانه‌ای نفوذ کردند که ظاهراً متعلق به یکی از اعضای گروه جاسوسی سایبری پیونگ‌یانگ، یعنی کیمسوکی بوده است.

کمک
1404/05/22 - 09:42- آمریکا

کمک هکرهای داوطلب دفکان به شرکت‌های آب آمریکا

هکرهای داوطلب دفکان به کمک شرکت‌های آب آمریکا در برابر حملات چین و ایران می‌آیند.