about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

نیروی زمینی آمریکا در حال گسترش بسترهای آموزش واقعیت مجازی به سربازان در بخش‌های مختلف است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نیروی زمینی آمریکا مسئولیت آموزش نیروها در محیط‌های شبیه‌سازی شده و کمترین خطر ممکن را بر عهده دارد. به نظر می‌رسد این ارگان نیز قصد دارد به مانند نیروهای هوایی و دریایی آمریکا از واقعیت مجازی برای آموزش استفاده کند.

هم‌اکنون در نیروی دریایی و هوایی برای تمرین پرواز، شبیه‌سازی میدان نبرد، آموزش پزشکی، رانندگی و موارد دیگر از واقعیت مجازی بهره می‌گیرند.

گارد ملی نیروی زمینی نیوجرسی (New Jersey National Guard)، به تازگی تصاویری را از واحد 114-1 سربازان پیاده‌نظام منتشر کرده است که در حال آموزش و تمرین کار با سلاح‌های سنگین، در داخل واقعیت مجازی هستند.  این گروه وظیفه مقابله با تجهیزات هوایی را بر عهده دارد.

سامانه مجازی یاد شده رایانه‌ای است که یک نمونه شبیه‌سازی شده از مسلسل به آن متصل می‌شود. کاربر باید به منظور هدایت سلاح از یک سامانه پیچیده، اما کارآمدی از سوییچ و کنترلرها بهره بگیرد. همچنین یک هدست روی سر مخاطبان قرار می‌گیرد که طیف گسترده‌ای از تصاویر و اطلاعات را به صورت پیوسته نمایش می‌دهد. این هدست دیدی 360 درجه از میدان نبرد و امکان ارسال فرمان‌های صوتی را برای کاربر فراهم می‌کند.

کاربران می‌توانند نوع دید خود را در واقعیت مجازی به دید در شب یا دید حرارتی تغییر دهند. همچنین امکان تعامل و استفاده از وسایل نقلیه داخل محیط شبیه‌سازی شده را دارند. از طرفی رایانه برای شبیه‌سازی بهتر اهدافی را از جهات مختلف و حتی پشت سر به نمایش می‌گذارد.

رایانه همچنین پیشرفت سربازان را ذخیره می‌کند؛ بنابراین آن‌ها می‌توانند در صورت تمایل در نوبت‌های آینده، آموزش را از همان نقطه‌ای که رها کرده‌اند ادامه بدهند. همچنین اهداف به نمایش در آمده می‌توانند خودروهای زرهی، کامیون‌ها، پیاده‌نظام، بالگرد یا حتی افراد غیرنظامی باشند.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/04/11 - 18:27- آفریقا

تقویت امنیت سایبری در آفریقا با مشارکت کسپرسکی

شرکت‌های آکسیز و کسپرسکی برای تقویت امنیت سایبری در قاره آفریقا با یکدیگر مشارکت کردند.

نفوذ
1404/04/11 - 14:42- جرم سایبری

نفوذ هکرها به سیستم اطلاعاتی شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که هکرها به سیستم حاوی اطلاعات ۶ میلیون مشتری نفوذ کرده‌اند.

دادستان
1404/04/11 - 11:56- آمریکا

دادستان کل نیویورک به دنبال تقویت مقررات استیبل‌کوین‌ها در کنگره

لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک، از کنگره آمریکا خواست تا قوانین نظارتی بر استیبل‌کوین‌ها را تشدید کند.