about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

پژوهشگران دانشگاه بوفالو در حال مطالعه امواج مغزی گیمرها هستند تا بر پایه آن‌ها روبات‌های نظامی را آموزش بدهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ موسسه هوش مصنوعی دانشگاه بوفالو آمریکا واقع در نیویورک، در حال ایجاد نوعی هوش مصنوعی با استفاده از امواج مغزی گیمرها است. سازمان دارپا از این فناوری برای آموزش روبات‌ها استفاده می‌کند. دارپا برای دستیابی به این هدف، 316 هزار دلار بودجه به دانشگاه بوفالو اختصاص داده است.

محققان بوفالو توضیح دادند به منظور توسعه الگوریتم مورد نظر، امواج مغزی و حرکت چشم 25 بازیکن حرفه‌ای را مورد مطالعه قرار داده‌اند.

پژوهشگران شرح دادند، این‌گونه نیست که گیمرها در زمان تحقیقات هر بازی که به آن علاقه دارند را انجام دهند؛ بلکه یک بازی استراتژی هم‌زمان برای این کار توسعه داده شده است. در این اثر افراد وظیفه دارند با ساختن واحدهای مختلف به مقابله با دشمن بپردازند. هنوز نامی برای این سرگرمی انتخاب نشده است.

در زمانی که گیمرها مشغول بازی هستند، یک کلاه الکترومغزنگاری (EEG) روی سر آن‌ها قرار می‌گیرد که فعالیت‌های ذهنی را ثبت می‌کند. همچنین دوربین‌هایی یا سرعت بسیار بالا روی کلاه نصب شده‌اند تا کوچک‌ترین حرکات چشم بازیکنان تشخیص داده شود.

پس از جمع‌آوری داده‌ها از الگوریتم‌های یادگیری ماشینی به منظور توسعه الگوریتم‌های جدید بهره گرفته می‌شود. این الگوریتم‌ها برای کنترل 250 روبات زمینی و هوایی به کار گرفته خواهند شد. در نتیجه می‌توانند در محیط‌های ناشناخته، پیچیده‌ترین وظایف را انجام دهند.

محققان شرح دادند توسعه هوش مصنوعی یاد شده زمان زیادی نمی‌برد و گیمرها تنها باید حدود 7 نوبت بازی ساخته شده را انجام بدهند تا داده‌های موردنیاز جمع‌آوری شود. البته مدت‌زمانی که برای آموزش کل ناوگان روبات‌ها توسط این الگوریتم‌ها مورد نیاز است مشخص نیست.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
جاه‌طلبی
1404/11/15 - 14:32- هوش مصنوعي

جاه‌طلبی امارات برای رهبری در اقتصاد دیجیتال

مقررات انعطاف‌پذیر، استراتژی دولتی مبتنی بر هوش مصنوعی و مؤسسات تحقیقاتی قوی، زیربنای جاه‌طلبی امارات در اقتصاد دیجیتال هستند.

برگزاری
1404/11/15 - 14:04- اروپا

برگزاری اجلاس تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پرتغال

دومین اجلاس بین‌المللی تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پورتو، پرتغال آغاز شد.

برگزاری
1404/11/15 - 13:29- سایرفناوری ها

برگزاری اجلاس قطر با حضور رهبران فناوری جهان

رهبران فناوری جهان هم‌زمان با افتتاح اجلاس وب در قطر گرد هم آمدند.