about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

آموزش امنیت سایبری خودکار به ماهواره ها

آزمایشگاه ملی ساندیا به منظور بهبود امنیت خودمختار ماهواره‌ها، کمپینی 7 ساله را راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پژوهشگران آزمایشگاه‌های ملی سندیا (Sandia National Laboratories)، به تازگی کمپینی 7 ساله را به منظور توسعه علوم، فناوری و معماری موردنیاز برای سامانه‌های حفاظت خودمختار ماهواره‌ها راه‌اندازی کرده‌اند.

کمپین یاد شده «STARCS» نام داشته و شامل ده‌ها پروژه تحقیق و توسعه آزمایشگاهی در 3 حوزه‌ی حیاتی می‌شوند که در زیر ذکر شده‌اند:

•    سخت‌افزار دفاع در برابر تهدیدات: توسعه فناوری‌هایی که از پردازنده‌ها، مدارها و سامانه‌های ماهواره در برابر حملات محافظت می‌کند.
•    تحلیل‌های شناختی یا الگوریتم‌های نرم‌افزاری که به سرعت و به شکل مستقل تهدیدات را شناسایی و با آن‌ها مقابله می‌کنند.
•    محافظ حسگرها که به‌عنوان سپری در برابر آسیب‌ها از آن‌ها حفاظت می‌کند.

جف مرسیر (Jeff Mercier)، یکی از مدیران ارشد کمپین یاد شده گفت:

ساندیا از سابقه‌ای طولانی و موفق در صنعت سامانه‌های فضایی برخوردار است. ما باید مطمئن شویم که تجهیزات ما در برابر تهدیدات فضایی نوظهور نجات پیدا می‌کنند.

با توجه به گزارش آژانس اطلاعات دفاعی (DIA)، هم‌اکنون کشورها و کسب‌وکارها بیشتری نسب به گذشته، در ساخت ماهواره، پرتاب آن‌ها به فضا، اکتشافات این حوزه و پرواز فضایی انسان‌ها هم کار می‌کنند؛ زیرا موانع فنی و هزینه‌های آن به سرعت در حال کاهش است؛ اما به صورت هم‌زمان چندین دولت هستند که با اقدامات خود توانایی‌های دیگران در این حوزه را با تهدیدات مواجه می‌کنند.

ماهواره‌ها را به روش‌های بی‌شماری می‌توان تهدید کرد. برای مثال می‌توان به واسطه حمله موشکی، لیزری یا سایبری، عملکرد آن را اختلال مواجه کرد.

ساندیا تاکنون 12 آزمایشگاه و پروژه مرتبط با کمپین یاد شده را راه‌اندازی کرده است و این انتظار وجود دارد تا همه‌ی آن‌ها تا سال 2027 به نتیجه برسند.

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.