about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

آمریکا و اسرائیل، پروژه‌ مشابه استاکس‌نت

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ رسانه‌های آمریکایی روز گذشته خبر دادند که «مایکل راجرز» رئیس آژانس امنیت ملی این کشور سفری مخفیانه به تل‌آویو داشته و با مقامات امنیتی اسرائیل دیدار کرده است. هدف از این سفر تقویت همکاری‌های دوجانبه در زمینه جمع‌‌آوری اطلاعات سایبری اعلام‌شده است. 

وی در این سفر با سران واحد اطلاعات سایبری موسوم به «واحد 8200» هم دیدار کرده است. تمرکز اصلی این واحد فعالیت‌های سایبری در خاورمیانه است. در نشست راجزر با سران این گروه نیز ایران و حزب‌الله در دستور کار اصلی قرار داشته‌اند.

تحلیلگران فضای مجازی می‌گویند واحد 8200 در ایجاد بدافزار «استاکس‌نت» که وظیفه اصلی آن حمله به زیرساخت‌های هسته‌ای بود و به‌طور مشترک توسط آمریکا و اسرائیل ایجاد شد، نقش مهمی ایفا کرده است.

خبرگزاری روسی اسپوتنیک نوشته است که هدف از سفر راجرز به تل‌آویو تنها مسائل دفاعی و جمع‌آوری اطلاعات نبوده، بلکه عملیات‌های تهاجمی سایبری مشابه استاکس‌نت هم در دستور کار طرفین قرار دارد. 

این خبر کمتر از یک هفته پس‌ازآن منتشر می‌شود که وزارت دادگستری آمریکا برای اولین بار به بهانه آنچه حملات سایبری به زیرساخت‌های آمریکا خواند، علیه 7 تبعه ایران اعلام‌جرم کرد.

تازه ترین ها
همکاری
1404/07/14 - 17:57- هوش مصنوعي

همکاری استراتژیک AMD و OpenAI جهت گسترش زیرساخت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های AMD و OpenAI امروز از توافق‌نامه‌ای برای تأمین 6 گیگاوات توان پردازشی جهت پشتیبانی از زیرساخت هوش مصنوعی نسل بعدی OpenAI با استفاده از چند نسل از پردازنده‌های گرافیکی AMD Instinct خبر دادند.

هوش
1404/07/14 - 17:54- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر ارتفاع امواج دریایی را پیش بینی می‌کند

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به توسعه یک مدل نوآورانه مبتنی بر یادگیری ماشین شده‌اند که می‌تواند ارتفاع موج شاخص را با دقتی بین ۹۳ تا ۹۷ درصد پیش‌بینی کند.

گوگل
1404/07/14 - 17:52- سایرفناوری ها

گوگل محدودسازی نصب برنامه از منابع غیررسمی در اندروید را تأیید کرد

گوگل مدعی است که این تغییرات جدید به ارتقای امنیت کاربران منجر خواهد شد.