about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

سنای آمریکا به دنبال ارائه تعریف دقیقی از بازدارندگی سایبری است تا بتواند در برابر تهدیدات این عرصه، از خود دفاع نماید.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بازدارندگی هسته‌ای طی قرن بیستم، یکی از اصلی‌ترین چالش‌های پیش روی بشر بود. در حقیقت یکی از نگرانی همیشگی کشورهای جهان و سازمان‌های بین‌المللی، مقابله با گسترش و توسعه انبارهای تسلیحات اتمی بوده و پیمان‌نامه‌های مختلفی نیز در این زمینه به امضا رسیده است.

اما به اعتقاد کارشناسان امنیتی، جهان امروز با یک معضل بسیار بزرگ‌تر و خطرناک‌تر از قبل روبروست و فرصت کمتری هم برای مقابله با آن دارد. بازدارندگی سایبری در دنیایی که هنوز بخش اعظمی از دنیا، تعریف مشخصی از سلاح‌های سایبری ندارند، قطعاً بسیار دشوارتر از بازدارندگی در برابر تسلیحات هسته‌ای یا سلاح‌های شیمایی خواهد بود.

بسیاری به این موضوع اعتقاد دارند برخلاف رقابتی که بین دولت‌ها در زمینه تسلیحات اتمی به راه افتاد و بازدارندگی اتمی تنها شامل حال دولت‌های مجهز به این سلاح می‌شد، سیاست‌های بازدارنده سایبری، نیاز به همراهی و همکاری هر دو بخش دولتی و غیردولتی دارد. به‌عبارت‌دیگر، هم باید دولت‌های دارنده تسلیحات سایبری از انجام اقدامات مخرب در این عرصه باز داشته شوند و هم بازیگران غیردولتی و متخاصم، تن به پذیرش قانون‌های بازدارنده دهند و این موضوع، تنها با گسترش همکاری‌ها بین هر دو بخش عمومی و خصوصی امکان‌پذیر خواهد بود. این موضوع، تنها به‌این‌علت رخ می‌دهد که در عرصه نبردهای سایبری، دیگر فقط دولت‌ها تعیین‌کننده نیستند و بسیاری از افراد غیر وابسته به دولت نیز که به‌صورت خصوصی فعالیت می‌کنند، نقش مؤثری در دنیای سایبری خواهند داشت.

لایحه قانون اختیارات دفاع ملی 2018 آمریکا، در حال برداشتن آخرین گام‌ها برای تبدیل‌شدن به یک سیاست بازدارنده کامل سایبری است. در این قانون، از وزارت دفاع خواسته شده است تا تعریف دقیقی از بازدارندگی در عملیات سایبری ارائه دهد. ارائه تعریف از بازدارندگی سایبری، از دید برخی مقامات آمریکایی به معنی انجام حملات پیش‌دستانه سایبری و نابودسازی زیرساخت‌های فناوری اطلاعات دشمن، برای بازداشتن او از انجام حملات در فضای مجازی است. از طرفی برخی مقامات این کشور نیز خواهان آن هستند که حملات سایبری، هم‌ردیف با تهاجمات نظامی قلمداد شده و به آن، پاسخ متعارف نظامی داده شود.

عده‌ای از مقامات این کشور نیز معتقدند آمریکا به دلیل نداشتن تعریف مشخصی از بازدارندگی سایبری، نمی‌تواند از خود در برابر تهاجمات سایبری دفاع کند و مهاجمان نیز از این موضوع، در حال سوءاستفاده هستند.

ایالات‌متحده آمریکا، یکی از کشورهایی است که در این رابطه، تلاش بسیاری را به کار بسته است تا قواعد مشخصی را در زمینه تسلیحات سایبری شکل دهد و دنیا را متقاعد به پذیرش قوانین موردنظر خودش نماید. شکل‌گیری یک سازمان بین‌المللی سایبری با محوریت آمریکا، همچون شورای امنیت سازمان ملل، می‌تواند بسیاری از قواعدی که این کشور به دنبال آن است را هدایت نماید و در این صورت، فضای سایبری، اهرم قدرتمندی در دست آمریکا، برای اعمال فشار به دولت‌های مخالف خود خواهد بود.
 

تازه ترین ها
تحقیقات
1404/11/11 - 12:20- اروپا

تحقیقات رسمی در مورد گروک توسط کمیسیون اروپا

کمیسیون اروپا پس از تولید تصاویر برهنه از زنان و کودکان توسط هوش مصنوعی گروک، تحقیقات رسمی خود را آغاز کرده است.

تأکید
1404/11/11 - 12:05- آسیا

تأکید پلیس ملی فیلیپین بر مقابله با کلاهبرداری کیف پول الکترونیکی

پلیس ملی فیلیپین به دنبال ارتقای مهارت‌های دیجیتال برای پلیس جهت مبارزه با کلاهبرداری کیف پول الکترونیکی است.

همکاری
1404/11/11 - 11:51- آسیا

همکاری سایبری استراتژیک ایالات متحده و اندونزی

ایالات متحده و اندونزی با پیمان امنیتی 10 میلیون دلاری، اتحاد سایبری استراتژیک تشکیل دادند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.