about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

مقامات روسیه اعلام کردند بیشتر حملات سایبری علیه روسیه از خاک آمریکا انجام می‌شود. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رئیس کمیسیون حفاظت از حاکمیت ملی شورای فدراسیون روسیه اعلام کرد میزان حملات سایبری ایالات‌متحده آمریکا به تأسیسات حساس روسیه 48 تا 52 درصد از کل حملات را تشکیل می‌دهد. 

آندرِی کلیموف اظهار داشت:

بر اساس برآوردهای ما سهم حملات سایبری که از سوی ایالات‌متحده آمریکا به تأسیسات حساس فدراسیون روسیه انجام می‌شوند حداقل به 48 تا 52 درصد می‌رسد. 

آلِک خراموف، معاون دبیر شورای امنیت ملی روسیه نیز درخصوص خاستگاه حملات سایبری علیه روسیه اعلام می‌کند بیشترین میزان حملات سایبری علیه روسیه با استفاده از زیرساخت‌های اطلاعاتی مستقر در آمریکا انجام‌ می‌شوند. 

به گفته وی، آمریکایی‌ها در فعالیت‌های مخرب پیشرو هستند و طی سال‌های 2016 تا 2019 از 40 تا 75 درصد از نفوذهای مخرب از خاک این کشور انجام‌شده است. 

این مقام دولتی می‌گوید مقامات روسیه همواره به آمریکا پیشنهاد می‌کنند در مسائل مربوط به مبارزه با حملات رایانه‌ای تعامل سازنده و بدون جهت‌گیری سیاسی داشته باشند، اما آن‌ها نسبت به این مسئله بی‌اعتنا هستند. 

به باور وی، آمریکا و متحدانش روسیه، چین، کره شمالی و ایران را متهم به حملات سایبری می‌کنند تا بتوانند اقدامات بعدی ازجمله قلدرمآبی خود در برخورد با رقبای ژئوپلیتیک را در برابر افکار عمومی توجیه کنند.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/06/29 - 17:59- هوش مصنوعي

همکاری انویدیا و اینتل جهت توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی

انویدیا و اینتل از همکاری ۵ میلیارددلاری جهت توسعه مشترک زیرساخت‌های هوش مصنوعی خبر دادند.

جمع‌آوری
1404/06/29 - 16:35- آمریکا

جمع‌آوری غیرمجاز داده‌های کودکان توسط یوتیوبر معروف

یک گروه ناظر صنعتی اعلام کرد یوتیوبر مشهور مستر بیست بدون دریافت رضایت والدین اقدام به جمع‌آوری داده‌های کودکان کرده است.

حمله
1404/06/29 - 16:28- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت هواپیمایی منطقه‌ای روسیه

شرکت هواپیمایی منطقه‌ای «کراس‌آویا» روز پنج‌شنبه اعلام کرد که برخی از خدمات دیجیتال آن به‌دلیل نقص سیستمی دچار اختلال شده است.