about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

آمریکا در حال تجدید قوای دیپلماسی سایبری است

اخیرا مجلس نمایندگان آمریکا به دلیل ضعف این کشور در حوزه همکاری های سایبری و افزایش حملات، لایحه دیپلماسی سایبری را تصویب کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از پایگاه خبری هیل، به تازگی مجلس نمایندگان آمریکا، لایحه دیپلماسی سایبری را تأیید و تصویب کرد. این لایحه بعد از گذشت 5 ماه از تعطیلی اداره هماهنگ کننده امنیت سایبری در وزارت خارجه آمریکا، به تصویب مجلس نمایندگان رسید و هم اکنون نیازمند تصویب سنا است.

جو، ویلسون، از نمایندگان این مجلس، ضمن اظهار نگرانی از افزایش حملات سایبری به آمریکا، اعلام کرد وزارت خارجه باید به تمرکز در امور سایبری، ادامه دهد و این مسئله کمتر از موضوعات اقتصادی نیست. شایان ذکر است وزارت خارجه آمریکا، همچنان سایبر را به عنوان اولویت خود می داند.

این لایحه در صورت نهایی شدن، دستور ایجاد دفتر سایبری برای افزایش همکاری با دیگر کشورها در حوزه تهدیدات سایبری و پیشبرد منافع ملی آمریکا در فضای سایبری را می دهد. به علاوه مسئول این اداره، درجه سفیر دارد و نیازمند تأیید مجلس سنا نیز هست.

شایان ذکر است دیروز مجلس سنای آمریکا، قانون FISA را تایید و تصویب کرد. این قانون اجازه جاسوسی از شهروندان به بهانه مبارزه با تروریسم را می دهد. هفته گذشته فیسا در مجلس نمایندگان مورد تأیید قرار گرفته بود.

Paragraphs
تازه ترین ها
احضار
1404/12/04 - 16:14- آمریکا

احضار مدیرعامل شرکت آنتروپیک به پنتاگون

وزیر دفاع آمریکا، مدیرعامل شرکت آنتروپیک را برای مذاکرات در مورداستفاده نظامی از هوش مصنوعی کلود احضار خواهد کرد.

ساختار
1404/12/04 - 16:06- اروپا

ساختار جدید مدیریت بحران امنیت ملی در ایتالیا

دولت ایتالیا با دستور نخست‌وزیر جورجیا ملونی، ساختار جدیدی برای مدیریت بحران‌های امنیت ملی ایجاد می‌کند؛ اقدامی که با تدوین نخستین راهبرد جامع امنیت ملی این کشور همراه خواهد بود.

هشدار
1404/12/04 - 15:59- جنگ سایبری

هشدار هلند درباره تشدید جنگ ترکیبی روسیه

سازمان‌های اطلاعاتی هلند اعلام کردند روسیه با افزایش حملات سایبری، خرابکاری و عملیات نفوذ پنهانی در اروپا، خود را برای یک تقابل طولانی‌مدت با غرب آماده می‌کند؛ روندی که اگرچه هنوز به سطح جنگ مستقیم نرسیده، اما دیگر غیرقابل تصور نیست.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.