about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

آمریکا در جنگ سایبری آسیب پذیر است

رئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، این کشور را در برابر حملات سایبری، آسیب‌پذیر توصیف کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ لئون پانتا (Leon Panetta)، رئیس سابق سازمان سیا اخیراً طی اظهارنظری در مورد شرایط سایبری آمریکا در دوره دولت ترامپ، اعلام کرد که این کشور، در جنگ سایبری آسیب‌پذیر است و جلوگیری از وقوع یک پرل هاربر سایبری، مستلزم همکاری تنگاتنگ دولت فدرال و بخش خصوصی است.

پانتا -که سابقه تصدی پست وزارت دفاع را در دولت اوباما نیز در کارنامه دارد- به تازگی طی مقاله‌ای در وبگاه د هیل (The Hill) نوشت:

برنامه‌های فعلی دولت برای محافظت از شبکه برق سراسری ایالات‌ متحده، نهادهای امنیتی را از راه‌حل‌های واقعی و مؤثر برای حفاظت حداکثری از زیرساخت‌های حیاتی، منحرف کرده است.

جیمز تلنت (James Talent)، سناتور سابق آمریکا -که در نگارش این مقاله مشارکت داشته است- در بخشی از نوشتار یادشده پیشنهاد کرد که کنگره از قوانین تصویب‌شده درباره ارتباط میان بخش خصوصی و دولتی طی سال 2015، فراتر رود و تغییرات ساختاری را مانند تأسیس یک سازمان امنیت سایبری در وزارت امنیت داخلی آمریکا متوقف کند.

در بخشی از این مقاله آمده است:

اکنون کنگره باید اطمینان یابد که نهادهای مسئول، منابع و نیروی انسانی کافی در اختیار دارند. ناتوانی دولت فدرال در جذب و حفظ استعدادها و متخصصان فعال در زمینه امنیت فضای مجازی، یک مانع جدی بر سر ایجاد آمادگی سایبری در کشور به شمار می‌رود.

پانتا و تلنت، در ادامه به کنگره توصیه کردند که هر چه سریع‌تر قانون الزام متخصصان بخش خصوصی به خدمت 2 ساله برای سازمان‌های فدرال را تصویب و برای اجرا ابلاغ کنند.

نویسندگان این مقاله نوشتند:

تهدید یک حمله مخرب سایبری می‌تواند هزینه‌های زندگی را افزایش دهد. مواجهه با منابع محدود و طیف گسترده‌ای از دشمنان، کاری نیست که دولت بتواند به تنهایی انجام دهد.

بر اساس ادعای مطرح شده در این مقاله، حملات سایبری مخرب، تحت حمایت ایران و روسیه به زیرساخت‌های حیاتی ایالات‌ متحده، بزرگ‌ترین تهدیدات این کشور در فضای مجازی به شمار می‌روند.

تازه ترین ها
اصلاح
1404/11/22 - 18:36- هوش مصنوعي

اصلاح برنامه درسی کامپیوتر در انگلستان

انگلستان در حال اصلاح برنامه درسی کامپیوتر خود است تا از هوش مصنوعی و سواد دیجیتال در مرکز آموزشی استفاده کند.

بازجویی از مدیر اینستاگرام درباره طراحی اپلیکیشن و سلامت روان

مدیر اینستاگرام در دادگاه درباره طراحی اپلیکیشن و سلامت روان جوانان شهادت می‌دهد.

قانون
1404/11/22 - 15:55- هوش مصنوعي

قانون حذف محتوای دیپ‌فیک هوش مصنوعی در هند

هند قانون حذف سه‌ساعته برای محتوای دیپ‌فیک تولید شده توسط هوش مصنوعی را اجرا می‌کند.