about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

آمریکا در جنگ سایبری آسیب پذیر است

رئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، این کشور را در برابر حملات سایبری، آسیب‌پذیر توصیف کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ لئون پانتا (Leon Panetta)، رئیس سابق سازمان سیا اخیراً طی اظهارنظری در مورد شرایط سایبری آمریکا در دوره دولت ترامپ، اعلام کرد که این کشور، در جنگ سایبری آسیب‌پذیر است و جلوگیری از وقوع یک پرل هاربر سایبری، مستلزم همکاری تنگاتنگ دولت فدرال و بخش خصوصی است.

پانتا -که سابقه تصدی پست وزارت دفاع را در دولت اوباما نیز در کارنامه دارد- به تازگی طی مقاله‌ای در وبگاه د هیل (The Hill) نوشت:

برنامه‌های فعلی دولت برای محافظت از شبکه برق سراسری ایالات‌ متحده، نهادهای امنیتی را از راه‌حل‌های واقعی و مؤثر برای حفاظت حداکثری از زیرساخت‌های حیاتی، منحرف کرده است.

جیمز تلنت (James Talent)، سناتور سابق آمریکا -که در نگارش این مقاله مشارکت داشته است- در بخشی از نوشتار یادشده پیشنهاد کرد که کنگره از قوانین تصویب‌شده درباره ارتباط میان بخش خصوصی و دولتی طی سال 2015، فراتر رود و تغییرات ساختاری را مانند تأسیس یک سازمان امنیت سایبری در وزارت امنیت داخلی آمریکا متوقف کند.

در بخشی از این مقاله آمده است:

اکنون کنگره باید اطمینان یابد که نهادهای مسئول، منابع و نیروی انسانی کافی در اختیار دارند. ناتوانی دولت فدرال در جذب و حفظ استعدادها و متخصصان فعال در زمینه امنیت فضای مجازی، یک مانع جدی بر سر ایجاد آمادگی سایبری در کشور به شمار می‌رود.

پانتا و تلنت، در ادامه به کنگره توصیه کردند که هر چه سریع‌تر قانون الزام متخصصان بخش خصوصی به خدمت 2 ساله برای سازمان‌های فدرال را تصویب و برای اجرا ابلاغ کنند.

نویسندگان این مقاله نوشتند:

تهدید یک حمله مخرب سایبری می‌تواند هزینه‌های زندگی را افزایش دهد. مواجهه با منابع محدود و طیف گسترده‌ای از دشمنان، کاری نیست که دولت بتواند به تنهایی انجام دهد.

بر اساس ادعای مطرح شده در این مقاله، حملات سایبری مخرب، تحت حمایت ایران و روسیه به زیرساخت‌های حیاتی ایالات‌ متحده، بزرگ‌ترین تهدیدات این کشور در فضای مجازی به شمار می‌روند.

تازه ترین ها
آمازون
1404/08/14 - 19:20- هوش مصنوعي

آمازون پرپلکسیتی را بابت عملکرد مرورگر هوش مصنوعی Comet تهدید کرد

آمازون از استارتاپ پرپلکسیتی خواسته است تا مرورگر هوش مصنوعی Comet امکان خرید از این بازارگاه بزرگ را نداشته باشد.

ایسوس
1404/08/14 - 19:13- هوش مصنوعي

ایسوس از اولین روتر وای‌فای ۷ مجهز به هوش مصنوعی جهان برای گیمرها رونمایی کرد

ایسوس از روتر هوش مصنوعی ایسوس ROG Rapture GT-BE19000AI رونمایی کرد.

فرجام
1404/08/14 - 19:10- سایرفناوری ها

فرجام شکایت اپیک از گوگل: باز شدن اکوسیستم اندروید و کاهش کارمزد گوگل پلی

پس از یک نبرد حقوقی طولانی که از سال ۲۰۲۰ آغاز شده بود، گوگل و اپیک گیمز سرانجام بر سر مجموعه‌ای از تغییرات گسترده به توافق رسیدند.