about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

آمریکا دارنده دو ابرکامپیوتر برتر دنیا است

طبق یک رده بندی دوسالانه، حالا دو ابر کامپیوتر آمریکایی به نام های سامیت و سیرا که از تکنولوژی IBM بهره می گیرند صدرنشین جدول قدرتمندترین ابرکامپیوترهای دنیا هستند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ در ماه ژوئن سامیت با انجام تست ریاضی LINPACK با سرعت ۱۲۲.۳ پتافلاپ بر ثانیه توانست نامش را به عنوان سریع ترین کامپیوتر دنیا ثبت کند. (هر پتافلاپ برابر با عدد یک با ۱۸ صفر به توان ۲ است). از آن زمان تا کنون این کامپیوتر به روز رسانی های متعددی را دریافت کرده و حالا می تواند تست یاد شده را با سرعت ۱۴۳.۵ پتافلاپ بر ثانیه انجام دهد و به همین خاطر صدر نشین جدول ۵۰۰ گانه قدرتمندترین ابرکامپیوترهای دنیا شده است.

بعد از سامیت (با ۲.۴ میلیون هسته پردازشی) سیرا با در اختیار داشتن ۱.۶ میلیون هسته پردازشی جایگاه دوم جدول جهانی را کسب کرده است. به غیر از این مساله هر دو ابرکامپیوتر مورد اشاره اسپک یا مشخصات سخت افزاری مشابه به هم دارند که عبارتند از: پردازنده های IBM Power9 با چیپ های شتاب دهنده Nvidia Tesla V100. با این حال اما سیرا علیرغم داشتن هسته های پردازشی کمتر توانست رقیب چینی خود به نام Sunway TaihuLight را که اخیرا به روز رسانی هایی را دریافت کرده و توان محاسباتی اش از ۷۱.۶ پتافلاپ به ۹۴.۶ پتافلاپ رسیده به کناری بزند.

گفتنی است دولت آمریکا اخیرا سرمایه گذاری های هنگفتی را روی ابرکامپیوترهای خود انجام داده؛ این کشور در سال ۲۰۱۷ مبلغ ۲۵۸ میلیون دلار صرف توسعه ابرکامپیوتر شرکت هایی نظیر IBM، Cray، AMD، اینتل و انویدیا کرد. اما در مورد کاربردهای قدرتمندترین ابرکامپیوترهای دنیا هم باید بگوییم که در حوزه هایی نظیر پیش بینی آب و هوا، تشخیص راه های درمان سرطان، تحقیق در زمینه همجوشی هسته ای و مواردی از این دست کاربرد دارند.

روی هم از ۱۰ ابرکامپیوتر برتر دنیا پنج موردشان ساخت آمریکا هستند، دو موردشان چینی و مابقی ساخت کشورهایی نظیر سوئیس، ژاپن و آلمان. ۵۰۰ ابرکامپیوتر مطرح دنیا از تعداد قابل توجهی چیپ اسفاده می کنند که تامین کننده آنها نیز غالبا اینتل است. همزمان انویدیا نیز چیپ های شتاب دهنده را تامین می کند که فرایند ساختی شبیه به GPUهایش دارند.

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.