about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

آمریکایی‌ها از اینترنت می‌ترسند

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ چندی پیش نتایج یک نظرسنجی، حملات سایبری را دومین هراس بزرگ مردم آمریکا معرفی کرده بود. به‌تازگی، وزارت بازرگانی آمریکا گزارش جدیدی منتشر کرده که ثابت می‌کند، خطر بالای نقض حریم خصوصی، آمریکایی‌ها را متقاعد کرده تا از اینترنت استفاده نکنند.
وزارت بازرگانی برای انجام این تحقیق از 41 هزار شهروند آمریکایی نظرسنجی به عمل آورده است. تقریباً نیمی از شرکت‌کنندگان اعلام کردند، به دلیل احتمال بالای نقض حریم خصوصی، از به اشتراک‌گذاری نظراتشان در فضای سایبر خودداری می‌کنند.
رفی گلدبرگ (Rafi Goldberg)، تحلیلگر ارشد وزارت بازرگانی آمریکا با اشاره به ضرورت تأمین امنیت حریم خصوصی، گفت: "روزانه، میلیاردها کاربر در سراسر جهان، از اینترنت برای به اشتراک‌گذاری ایده‌ها، انجام کارهای اقتصادی و ارتباط با عزیزان خود استفاده می‌کنند. برای حفظ روند رو به رشد استفاده از اینترنت، جلب اعتماد کاربران در مورد حفظ امنیت حریم خصوصی ضروری است."
به ادعای وزارت بازرگانی آمریکا، 20 درصد از شهروندان این کشور اطلاعات خصوصی خود را در حملات سایبری از دست داده‌اند. 66 درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی، سرقت اطلاعات شخصی را بزرگ‌ترین تهدید سایبری عنوان کردند؛ 50 درصد آنها نیز سرقت اطلاعات بانکی را بزرگ‌ترین نگرانی سایبری عنوان کردند. در پایان گزارش وزارت بازرگانی آمده است:
"مشکلات حریم خصوصی و امنیت سایبری، فعالیت‌های اقتصادی در فضای سایبری را کاهش خواهد داد و جریان آزاد اطلاعات در این فضا را با مشکل روبرو خواهد کرد."

تازه ترین ها
انصراف
1404/09/01 - 17:08- آمریکا

انصراف داوطلبانه کمیسیون بورس و اوراق بهادار از شکایت علیه سولار ویندز

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرد که به‌طور داوطلبانه دادخواست سال ۲۰۲۳ علیه شرکت سولار ویندز و مدیر ارشد امنیت اطلاعات آن را که آنها را به فریب سرمایه‌گذاران از طریق پنهان‌کردن ضعف‌های جدی امنیت سایبری متهم می‌کرد، رد می‌کند.

رد
1404/09/01 - 17:00- جرم سایبری

رد اتهامات دو نوجوان بریتانیایی متهم به حمله سایبری

دو نوجوان بریتانیایی که به مشارکت در حمله سایبری سال گذشته به سازمان حمل‌ونقل لندن متهم شده‌اند، در دادگاه ساث‌ورک تمام اتهامات را رد کردند؛ پرونده‌ای که با جرایم شدید سایبری در بریتانیا و آمریکا گره خورده است.

لغو
1404/09/01 - 16:51- آمریکا

لغو مقررات سایبری دوره بایدن پس از افشای نفوذ چین به شرکت‌های مخابراتی

کمیسیون ارتباطات فدرال ارتباطات با رأی اکثریت جمهوری‌خواهان، مقررات سایبری وضع‌شده پس از حملات گسترده هکرهای چینی به شرکت‌های مخابراتی آمریکا را لغو کرد؛ اقدامی که با انتقاد شدید مقام‌های دموکرات و کارشناسان امنیتی روبه‌رو شده است.