about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

آمریکا، منشا حمله سایبری به ایران

غلامرضا جلالی، رییس پدافند غیرعامل، حمله سایبری به زیرساخت های کشور را در طول چند روز گذشته به آمریکا نسبت داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ غلامرضا جلالی، رییس پدافند غیرعامل کشور گفت، حمله سایبری اخیر انجام شده به کشور برای امکان سنجی یک تهاجم عظیم تر انجام گرفت و جلوی آن گرفته شد. این حمله از نوع DDOS و از سوی آمریکا صورت گرفته است.

سردار غلامرضا جلالی در برنامه 5 شنبه شب گفت و گوی ویژه خبری شبکه دو سیما شرح داد: مسئولان باید برای حفاظت، دفاع و پدافند از زیرساخت‌های حیاتی کشور به فهم مشترکی در فضای سایبر دست پیدا کنند.

سردار جلالی توضیح داد، حمله سایبری از نوع DDOS انجام گرفته است که در این نوع حمله خدمات از دسترس خارج می شوند. در این تهاجم مکان های بسیاری در کشور مورد حمله قرار گرفته و از رایانه های شخصی نیز بهره گرفته می شود. در این نوع حمله رایانه های به عنوان زامبی به سامانه ها حمله کرده و خدمات را از مرکز قطع می کنند. در این حمله  خدمات محدود می شوند و در بعضی نقاط این اتفاق رخ داده است.

وی افزود:

پیدا کردن منشاء حمله سایبری بسیار دشوار و زمان بر است، اما شرکت زیرساخت در حال بررسی و یافتن منشاء حمله اخیر سایبری به کشور است. ترکیب فناوری سایبری با حوزه‌های دیگر، قابلیت‌هایی را برای حمله یا مقابله با آن ایجاد می‌کند.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور افزود:، چون آمریکایی‌ها برای پاسخ به سرنگونی هواپیمای بدون سرنشین آن‌ها در آب‌های ایران و حمله موشکی ما به پایگاه عین الاسد توان پاسخ نظامی نداشتند این حملات را با تداوم فشار اقتصادی و حملات سایبری به کشورمان پاسخ دادند.

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1404/04/20 - 08:55- تروریسم سایبری

ادعای اتکای ایران به گروه‌های هکری نیابتی بعد از حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی

وبگاه آکسیوس در مقاله‌ای ادعا کرد که ایران در پی حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا به گروه‌های نیابتی هکتیویستی متکی شده است.

نظارت
1404/04/19 - 18:14- هوش مصنوعي

نظارت قوی‌تر بر هوش مصنوعی گروک توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا پس از جنجال گروک، خواستار نظارت قوی‌تر بر هوش مصنوعی شد.

توسعه
1404/04/19 - 18:06- سایرفناوری ها

توسعه مرورگر وب توسط شرکت اُپن اِی آی

شرکت اُپن اِی آی مرورگر وب خود را در رقابت با گوگل کروم منتشر خواهد کرد.