about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ درحالی که کمبود کارشناسان امنیت سایبری، به یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های شرکت‌های آمریکایی تبدیل شده است، دانشگاه ویرجینیا (Virginia) قصد دارد، به دانشجویان نخبه‌ای که وارد این حوزه می‌شوند، کمک مالی کند.
طبق گزارش وبگاه دولت محلی این ایالت، برای هر دانشجوی جدید در این حوزه، مبلغ 1 میلیون دلار در نظر گرفته‌شده است. افرادی که در این برنامه ثبت‌نام کنند، سالانه 20 هزار دلار، برای تحصیل در حوزه‌ی امنیت شبکه‌های رایانه‌ای، امنیت داده و منابع الکترونیک، دریافت خواهند کرد. البته ورود به این برنامه، تعهداتی برای دانشجویان نیز دارد. آن‌ها باید توافق کنند، چندین سال پس از دریافت مدرک خود، با سازمان‌های دولتی این ایالت، همکاری کنند.
تاکنون، تنها 25 نفر در این برنامه ثبت‌نام کرده‌اند. شرایط لازم برای ورود به این برنامه، اتمام تحصیل در دو سال آینده و حداقل معدل 3.0 است.
در همین راستا، کارن جکسون (Karen Jackson)، وزیر فناوری اطلاعات ایالت ویرجینیا، در آخرین مصاحبه‌ی خود، امنیت سایبری را از ضروری‌ترین مشاغل و عامل بهبود و امنیت دولت در آینده دانست.
وی تصریح کرد: «این بورسیه‌ها تضمین می‌کنند، نسل بعدی کارشناسان سایبری، آموزش مناسب دریافت کرده‌ و در آینده‌ی صنعت، تأثیر مثبتی خواهند داشت.»

تازه ترین ها
اینترنت
1404/09/28 - 10:21- سایرفناوری ها

اینترنت سفید برای رساندن صدای مردم ایران به جهان بود

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در واکنش به جنجال‌های اخیر پیرامون اینترنت طبقاتی، هدف از ارائه سیم‌کارت‌های سفید را تقویت صدای مردم ایران در عرصه بین‌المللی توصیف کرد.

واتساپ
1404/09/28 - 10:16- جنگ سایبری

واتساپ در معرض تهدیدی جدی / چگونه از حساب خود محافظت کنیم؟

یک حمله سایبری جدید علیه پیام‌رسان واتساپ کشف شده که به مجرمان اجازه می‌دهد بدون نیاز به رمز عبور یا نفوذ فنی پیچیده، به‌طور کامل به حساب کاربران دسترسی پیدا کنند.

آپدیت جدید اینستاگرام، تعداد هشتگ پست‌ها را محدود می‌کند

اینستاگرام برای مقابله با اسپم و تأکید بر کیفیت محتوا، محدودیت جدید و مهمی را برای تعداد هشتگ‌های هر پست اعمال می‌کند.