about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

آمازون وب‌سایت داعش را مسدود کرد

شرکت آمازون یک وب‌سایت متعلق به داعش که برای این گروه تروریستی تبلیغات انجام می‌داد را مسدود کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت خدمات وب آمازون معروف به Amazon Web Services (AWS) وب‌سایتی که گفته می‌شود از ماه آوریل توسط داعش با هدف تبلیغات مورداستفاده قرار می‌گرفته و حامی حمله انتحاری مرگ‌بار در فرودگاه کابل بوده را مسدود کرده است.

واشنگتن‌پست در ابتدا در مورد این وب‌سایت که توسط گروه رسانه‌ای داعش موسوم به ندا حق (Nida-e-Haqq) مورداستفاده قرار می‌گرفت گزارش داد و گفت این وب‌سایت مطالبی را به زبان اردو (که به‌طور گسترده در پاکستان و همچنین بخش‌هایی از افغانستان صحبت می‌شود) منتشر می‌کند.

یک مقام سخنگوی آمازون به پایگاه خبری د هیل (The Hill) گفت:

اپلیکیشن این گروه تبلیغاتی در خدمات وب آمازون اجرا نمی‌شود؛ اما پس از تحقیقات انجام‌شده، ما وب‌سایتی که با این برنامه مرتبط بود را به دلیل نقض خط‌مشی آمازون غیرفعال کردیم.

بر اساس خط‌مشی آمازون، دامنه‌های تحت کنترل این شرکت نمی‌توانند از این بستر برای تهدید، تحریک، ترویج یا تشویق فعالانه خشونت، تروریسم یا سایر آسیب‌های جدی یا برای هرگونه فعالیت غیرقانونی یا کلاه‌برداری و سایر اقدامات ممنوعه استفاده کنند.

این مقام سخنگو افزود:

وقتی ما گزارشی در مورد نقض احتمالی خط‌مشی خود دریافت می‌کنیم، به‌سرعت آن را بررسی کرده و برای غیرفعال کردن محتوای ممنوعه اقدام می‌کنیم.

ابتدا ریتا کاتز (Rita Katz)، مدیر اجرایی شرکت اطلاعاتی سایت اینتلیجنس گروپ (SITE Intelligence Group) بود که به ارتباط وب‌سایت کشف‌شده با خدمات وب آمازون پی برد و به روزنامه واشنگتن‌پست گفت که اپلیکیشن این وب‌سایت از کلمات و تصاویر بازوی تبلیغاتی داعش استفاده می‌کند.

درحالی‌که محتوای این وب‌سایت رمزگذاری شده بود، واشنگتن‌پست اعلام کرد، داده‌های این دامنه آنلاین نشان می‌دهد که از ماه آوریل توسط خدمات وب آمازون میزبانی شده است.

کاتز به واشنگتن‌پست گفت:

این بسیار حیرت‌انگیز است که حتی پس از گذشت این‌همه سال، داعش هنوز می‌تواند راهی برای سوءاستفاده از یک شرکت میزبانی مانند آمازون پیدا کند. البته، ما باید تصور کنیم که داعش همیشه در جستجوی راهی برای دور زدن پروتکل‌های امنیتی است؛ اما این اپلیکیشن حتی سعی نمی‌کند توجهات را به خود جلب نکند. عملکرد این برنامه آشکارا و مثل روز روشن است و از ادعاهای رسمی، رسانه‌ها و لوگوی سلاح‌های رسانه‌ای داعش پر است.

وی افزود:

این برنامه به‌وضوح برای زنده نگه‌داشتن پیام و محتوای داعش و پخش آنلاین آن ایجاد شده است.

واشنگتن‌پست گزارش داد، اپلیکیشن ندا حق تصویری از شخصی را به اشتراک گذاشته که ادعا می‌کند عامل بمب‌گذاری در فرودگاه کابل بوده است. حمله‌ای که باعث کشته شدن 13 سرباز آمریکایی و دست‌کم 170 غیرنظامی افغان شد.

منبع:

تازه ترین ها
اصلاح
1404/11/22 - 18:36- هوش مصنوعي

اصلاح برنامه درسی کامپیوتر در انگلستان

انگلستان در حال اصلاح برنامه درسی کامپیوتر خود است تا از هوش مصنوعی و سواد دیجیتال در مرکز آموزشی استفاده کند.

بازجویی از مدیر اینستاگرام درباره طراحی اپلیکیشن و سلامت روان

مدیر اینستاگرام در دادگاه درباره طراحی اپلیکیشن و سلامت روان جوانان شهادت می‌دهد.

قانون
1404/11/22 - 15:55- هوش مصنوعي

قانون حذف محتوای دیپ‌فیک هوش مصنوعی در هند

هند قانون حذف سه‌ساعته برای محتوای دیپ‌فیک تولید شده توسط هوش مصنوعی را اجرا می‌کند.