about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

آمار شکایت از تشعشعات رادیویی

مدیرکل نظارت بر سرویسهای رادیویی رگولاتوری از روند صعودی شکایت از تشعشعات امواج رادیویی خبر داد و گفت: این در حالی است که تاکنون هیچ‌ اثری از امواج الکترومغناطیسی بر بیماری‌ها ثابت نشده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ غلامرضا خاکسار با بیان اینکه بررسی‌ها نشان می‌دهد که مردم از نصب آنتن‌های تلفن‌ همراه و سایر تجهیزات رادیویی به دلیل تشعشعات این تجهیزات نگرانند، اظهار داشت: از سال ۸۰ تاکنون شاهد روند صعودی میزان شکایات از تشعشعات امواج رادیویی و الکترومغناطیسی در کشور هستیم.

وی ادامه داد: طی ۶ ماهه اول امسال ۳۷۰ مورد شکایت از این تشعشعات به ثبت رسیده و این در حالی است که در سال ۹۶ میزان کل شکایات در یک سال ۵۸۷ مورد بوده است.

مدیرکل دفتر نظارت بر سرویس‌های رادیویی رگولاتوری با بیان اینکه میزان شکایات از تشعشعات بر مبنای پراکندگی کل سطح جغرافیایی کشور است، افزود: اگرچه اثرات حرارتی امواج الکترومغناطیسی، موضوعی ثابت شده است اما تاکنون اثر این امواج بر بیماری‌ها ثابت و تائید نشده است.

خاکسار با تأکید بر اینکه با این حال برای کاهش نگرانی‌های مردم، رگولاتوری سامانه‌های پایش امواج را در برخی نقاط کشور نصب کرده و به زودی این سامانه‌ها افزایش نیز پیدا خواهد کرد، گفت: سامانه پایش امواج بر مبنای تراکم جمعیت، حساسیت مناطق، آسیب‌پذیری افراد و میزان نگرانی مردم بر مبنای تعداد شکایات منطقه مورد نظر نصب شده است.

وی تصریح کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که در مرکز و شرق تهران، میزان نگرانی از نصب تجهیزات رادیویی بیشتر بوده و بر این مبنا سامانه‌های پایش را در مناطق بیشتری نصب کرده‌ایم.

مدیرکل دفتر نظارت بر سرویس‌های رادیویی رگولاتوری خاطرنشان کرد: این سامانه‌ها به صورت آنلاین امواج الکترومغناطیسی را سنجش و رصد می‌کنند و تاکنون حتی یک نمونه هم که نزدیک به سطح استاندارد (۲۸ ولت بر متر) است، مشاهده نشده است.

به گفته خاکسار، امواج ساطع شده از تجهیزات منصوبه در مکان‌های مختلف، کمتر از ۵ ولت بر متر بوده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد منابع انتشار امواج و فاصله آن از منبع انتشار در سامانه‌های پایش رگولاتوری اندازه‌گیری می‌شود، افزود: دستگاه‌های پایش امواج در نقاطی نصب می‌شود که بالاترین حد تشعشع را دارد.

مدیرکل دفتر نظارت بر سرویس‌های رادیویی رگولاتوری گفت: با این وجود مردم می‌توانند شکایت خود را از تجهیزات نصب شده در سطح کشور به صورت آنلاین و از طریق سامانه تلفنی (۱۹۵) و یا سامانه پیامکی (۶۰۰۰۱۹۵) به رگولاتوری اعلام کنند. در همین حال مراجع وزارت بهداشت نیز آماده پاسخگویی و ثبت شکایت در این مورد هستند و به تمامی شکایات از سوی رگولاتوری پاسخ داده می‌شود.

تازه ترین ها
نفوذ
1404/08/19 - 06:40- جنگ سایبری

نفوذ هکرهای محور مقاومت به سیستم‌های نظامی استرالیا و رژیم صهیونیستی

هکرهای محور مقاومت از نفوذ به سیستم‌های نظامی رژیم صهیونیستی و استرالیا و افشای طرح‌های طبقه‌بندی‌شده خبر دادند.

جایزه
1404/08/19 - 06:09- آسیا

جایزه ۵۰ هزار ریالی عربستان برای افشاگران جرایم سایبری

عربستان سعودی مبلغ ۵۰ هزار ریال برای افشاگران جرایم سایبری و گزارش تخلفات سایبری جایزه تعیین کرد.

افشای
1404/08/18 - 17:11- سایرفناوری ها

افشای اسامی اعضای جدید شورای‌عالی فضای مجازی؛ حذف مخالف سیاست فیلترینگ از شورا

ترکیب اعضای حقوقی و حقیقی شورای‌عالی فضای مجازی برای دوره جدید مشخص شده و بر اساس شنیده‌ها، «محمد سرافراز»، یکی از معدود مخالفان سیاست فیلترینگ، از این ترکیب حذف شده است.