about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

کنفرانس امنیت سایبری به میزبانی موسسه امور جهانی کانادا (CGAI) در ماه آوریل سال جاری در شهر کالگری کانادا برگزار شد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ ریچارد فادن (Richard Fadden)، مشاور سابق امنیت ملی نخست‌وزیر و مدیر سابق سرویس اطلاعات امنیت کانادا (CSIS)، در نشستی امنیتی در باشگاه نفت کالگری، پیرامون چالش‌های امنیتی قرن اخیر اعلام کرد که کانادا باید آماده رویارویی با انواع حملات سایبری باشد. در این نشست، مسائل مهم امنیت ملی و مرتبط با امروز کانادا موردبحث قرار گرفت.

فادن در مورد تهدیدات امنیت سایبری گفت: «سه عنصر مهم وجود دارد: جنگ سایبری، تروریسم سایبری و تبلیغ سایبری. در جنگ سایبری، ما هنوز به‌طور دلخواه مبارزه نکرده‌ایم. ما باید مشخص کنیم که اگر زیرساخت‌های نفت، برق و گاز ما در اواسط زمستان توسط دستگاه‌های سایبری موردحمله قرار گرفته و از کار بیفتند، این یک جنگ سایبری خواهد بود یا خیر.»

وی با اشاره به حملات سایبری روی زیرساخت‌های مهم اوکراین و دیگر جنبه‌های زندگی در کشورهای اروپایی افزود: «قوانین بین‌الملل هنوز به این مسئله ورود پیدا نکرده است، اما این دقیقاً همان کاری است که روسیه دو یا سه سال گذشته انجام داد. یک کشور می‌تواند با اجرای چنین حملات سایبری وحشیانه‌ای همان کاری را بکند که درگذشته به‌عنوان یک عمل جنگی مطرح بود یا کاری که گروه‌های دیگری همچون سازمان‌های تروریستی قادر به انجام آن هستند.»

مدیر سابق سازمان جاسوسی کانادا اظهار داشت: «ما باید در مورد نحوه دفاع از خودمان در برابر چنین حملاتی خوب فکر کنیم. تهدیدات و حملات امنیت سایبری علاوه بر سطح فدرال دولت و بخش خصوصی، روی بخش‌های شهری و دولتی نیز وارد می‌شوند. سؤالی که اینجا مطرح می‌شود این است که مجری حمله سایبری، اطلاعات ارزشمند خود را از کجا پیدا می‌کند؟»

فادن خاطرنشان کرد: «من فکر نمی‌کنم این منبع باارزش شهرداری کوچک شمال آلبرتا باشد. آن‌ها اطلاعات مفیدی پیرامون پایگاه صنعتی و موارد دیگر دارند اما دولت فدرال اطلاعات بیشتری دارد. برای آمادگی بهتر در مسائل امنیت سایبری، باید جوانب احتیاط را رعایت و مرتباً سطوح خطرناک نوظهور را ارزیابی کنیم.»
وی به سخنرانی خود این‌گونه پایان داد: «دخالت خارجی، مانند نفوذ به انتخابات ریاست جمهوری ایالات‌متحده در سال 2016، مسئله مهمی است. ما باید راهی برای مقابله با توانایی رو به رشد کشورها در نفوذ به انتخابات پیدا کنیم.»

تازه ترین ها
آغاز
1404/04/22 - 13:47- آفریقا

آغاز برنامه توسعه استعدادهای دیجیتال با حمایت هوآوی در کنیا

برنامه توسعه استعدادهای دیجیتال با حمایت هوآوی و با همکاری سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات در کنیا راه‌اندازی شد.

تام
1404/04/22 - 12:33- آمریکا

تام کمپ و آینده قانون‌گذاری حریم خصوصی داده‌ها در کالیفرنیا و آمریکا

تام کِمپ، رئیس جدید سازمان حفاظت از حریم خصوصی کالیفرنیا، از آوریل ۲۰۲۴ مسئول اجرای قوی‌ترین قوانین ایالتی آمریکا در حوزه حریم خصوصی داده‌هاست، از جمله قانون «حذف اطلاعات» یاDelete Act .

افشا
1404/04/22 - 12:26- جرم سایبری

افشا اطلاعات ۵.۷ میلیون نفر در حمله سایبری به شرکت هواپیمایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که در پی حمله سایبری هفته گذشته، اطلاعات شخصی حدود ۵.۷ میلیون نفر افشا شده، اما این داده‌ها برای دسترسی به حساب‌های مسافران وفادار (Frequent Flyer) کافی نیست.