about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

آمادگی چین و روسیه برای حمله سایبری

عدم آمادگی آمریکا برای مقابله با حملات سایبری چین و روسیه در عرصه بین‌الملل مشهود است.

به گزارش کار گروه امنیت سایبربان؛ سامانه‌های لجستیک ارتش آمریکا فرسوده شده و امکان جابه‌جایی آن‌ها برای مسافت‌های طولانی فراهم نیست. این موضوع در شرایطی است که چین و روسیه از تجهیزات مدرن استفاده می‌کنند که در صورت لزوم از توان عملیاتی بالایی برخوردارند.

این موضوع طی سندی از سوی پنتاگون منتشرشده است.

در این سند آمده است که از زمان پایان جنگ سرد، آمریکا با دشمنی درگیر نشده است که به تواند صدمه فاجعه باری به سیستم تأمین نظامی و تجهیزات و سربازان وارد کند. درنتیجه پاسخ به این برنامه‌ها ، سیستم لجستیک تأثیر لازم را نداشته و پشتیبانی مالی آن در مقایسه با سایر جهات فعالیت وزارت دفاع این کشور ناکافی است.

این موضوع در شرایطی رخ‌داده که امکانات استراتژیک دشمنان آمریکا برای تهدیدات لجستیک بسیار پیشرفته و نوین است.

سامانه‌های نظامی و سیستم‌های فناوری نیاز دارد که به توانند نه‌تنها با حملات سایبری مقابله کند بلکه اطلاعات و داده‌های نظامی را درون خود به‌صورت ایمن نگهداری کنند.

این سند به‌طورکلی درباره قابلیت‌های آمریکا در صورت تقابل و درگیری با چین و روسیه نوشته‌شده است. ظاهراً سامانه‌های نظامی آمریکا به‌ویژه درزمینه سایبری از ضعف‌های گسترده‌ای برخوردار است.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/07/16 - 15:55- آمریکا

سرمایه‌گذاری شرکت های آمریکایی در صنعت برق

به علت رونق مراکز داده و هوش مصنوعی در آمریکا، سرمایه‌گذاری در صنعت برق افزایش‌یافته است.

هجوم
1404/07/16 - 14:57- هوش مصنوعي

هجوم کسب‌وکارهای اروپایی به سمت هوش مصنوعی

کسب‌وکارهای کوچک اروپایی بدون ابزارهای دیجیتال اولیه به سمت هوش مصنوعی هجوم می‌آورند.

اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.