about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ مقامات روسی گزارش داده‌اند که یک بسته از اقدامات امنیتی طراحی شده که هدف آن جلوگیری از حملات احتمالی آمریکا خواهد بود. این حرکت روسیه در پاسخ به اظهارات اخیر جوزف بایدن، معاون رئیس‌جمهور آمریکا ارزیابی می‌شود که عنوان کرده ایالات‌متحده قصد دارد پاسخ کافی به فعالیت‌های روسیه در فضای مجازی بدهد.
سرگئی کیسلیاک، سفیر روسیه در آمریکا عنوان کرد که هنوز دولت آمریکا هیچ شواهدی ارائه نکرده که حمله سایبری به حزب دموکرات آمریکا توسط هکرهای روسی سازمان‌دهی شده باشد. در همین راستا یوری اوشاکوف، دستیار رئیس‌جمهور روسیه، عنوان کرد که روسیه طراحی اقدامات حفاظتی را آغاز کرده است. وی این حرکت بایدن را رفتاری خشونت‌آمیز و تحریک‌کننده دانست چراکه به اشخاص حقیقی خاصی در روسیه اشاره کرده است.
هنوز خبری در مورد این اقدامات برنامه‌ریزی‌شده منتشر نشده، بااین‌حال با توجه به اخباری که از سرویس مطبوعاتی امنیت فدرال روسیه (FSB) به گوش می‌رسد، دولت اقدام به افزایش امنیت سایبری سرویس‌های ایمیل و پایگاه‌های داده سازمان‌های مهم مانند FSB، سرویس اطلاعات خارجی و اطلاعات نظامی روسیه، کرده است. توجه خاصی نیز در مورد تقویت امنیت سایبری در شبکه‌های داخلی و مکاتبات آن‌ها وجود دارد که توسط وزارت امور خارجه و FSB انجام خواهد شد.
آنتوان ترتیاکف، معاون فناوری اطلاعات شرکت آی تی پلاس و توسعه‌دهنده نرم‌افزارهای روسی عنوان کرد که این طرح دولت شامل اقدامات برنامه‌ریزی‌شده برای جایگزینی فعال‌تر نرم‌افزارهای داخلی با نسخه‌های مشابه عرضه‌شده توسط فروشندگان غربی، خواهد بود. وی افزود که این جایگزینی در مرود تجهیزات و زیرساخت‌های سخت‌افزاری که منشأ غربی دارند نیز اعمال خواهد شد. این زیرساخت‌ها شامل تجهیزات نظامی و غیرنظامی روسیه نیز می‌شود.
ترتیاکوف پیش‌بینی کرد که حملات احتمالی ممکن است شبیه آنچه در حمله به زیرساخت‌های هسته‌ای ایران انجام شد، از طریق تجهیزات آلوده به زیرساخت‌های روسیه صورت پذیرد.
بااین‌حال، ایوان برگووی، مهندس ارشد شرکت CyberZahita و توسعه‌دهنده فناوری اطلاعات روسی نظری متفاوت در این زمینه دارد. وی معتقد است اطلاعات دریافت شده نشان می‌دهد که آمریکا حمله گسترده‌ای به زیرساخت‌های حیاتی روسیه نخواهد داشت. تلفات احتمالی جنگ سایبری بین روسیه و آمریکا و همچنین سطح بالای استفاده از رایانه در کسب‌وکار آمریکا نسبت به روسیه، از عواملی هستند که باعث جلوگیری از این عملیات گسترده می‌شود.

 

تازه ترین ها
تأیید
1404/06/04 - 18:35- آسیا

تأیید نقض داده‌های شرکت نیسان

شرکت نیسان ژاپن نقض داده‌های استودیوی طراحی ادعایی توسط گروه باج‌افزاری کیلین را تأیید کرد.

ادعای
1404/06/04 - 18:23- آسیا

ادعای عملیات‌های سایبری چین علیه دیپلمات‌های آسیای جنوب شرقی

گوگل ادعا کرد که عملیات‌های سایبری مرتبط با چین، دیپلمات‌های آسیای جنوب شرقی را هدف قرار داده است.

تأکید
1404/06/04 - 17:52- هوش مصنوعي

تأکید آذربایجان بر هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال

در کنفرانس مشکلات سایبرنتیک و انفورماتیک آذربایجان، کارشناسان بر تمرکز فزاینده بر هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال تأکید کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.