about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

آغاز کاربرد تجاری 5G در مونته‌نگرو

مونته‌نگرو، استفاده تجاری از 5G را تا پایان سال 2022 آغاز می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ رسانه‌های محلی گزارش دادند که مونته‌نگرو انتظار دارد تا پایان سال 2022 استفاده تجاری از فرکانس‌ها در طیف موبایل 5G آغاز شود.

روزنامه «Pobjeda» به نقل از دارکو گرگوروویچ (Darko Grgurovic)، مدیر «EKIP»، رگولاتور ارتباطات از راه دور، نوشت :

«در راستای برنامه‌های ما، به احتمال زیاد روند تخصیص طیف فرکانس رادیویی را در نیمه دوم سال آینده پیاده خواهیم کرد؛ بدین ترتیب دسترسی تجاری به شبکه‌ها و خدمات 5G تا پایان سال 2022 میسر می‌شود.»

گرگوروویچ خاطرنشان کرد که امضای تفاهم‌نامه همکاری برای تحول دیجیتالی 5G در 6 اقتصاد بالکان غربی در اجلاس دیجیتال تیرانا در اوایل ماه جاری، باعث تسریع در گسترش فناوری در منطقه خواهد شد.

وی افزود :

«من می‌توانم بگویم که از بین این 6 اقتصاد، ما ابتدا به این موضوع رسیدیم، بنابراین امضای این تفاهم‌نامه بین‌المللی، تسریع معرفی 5G و حل برخی مسائل باز، به ویژه مورد مربوط به مهلت انتشار 700 مگاهرتز به‌وسیله سرویس پخش و انتساب آن به سرویس تلفن همراه را در پی خواهد داشت.»

ماه گذشته پیش‌نویس یک برنامه مالی رگولاتور برای سال آینده نشان داد که EKIP در نظر دارد حراج فرکانس‌های طیف تلفن همراه 5G را در 3 ماهه چهارم سال 2021 انجام دهد. EKIP قصد دارد یک حراج واحد برای فرکانس‌های 694-790 مگاهرتز و باندهای 3400-3800 مگاهرتز و همچنین 1 گیگاهرتز از باند 24.25-27.5 گیگاهرتز، مناسب برای اجرای اولیه شبکه‌های تلفن همراه 5G، راه‌اندازی کند.

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.