about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران از تدوین دستورالعمل شناسایی مراکز استخراج ارز دیجیتال در شهر تهران خبر داد

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «ارز دیجیتال»؛ مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران از تدوین دستورالعمل شناسایی مراکز استخراج ارز دیجیتال در شهر تهران خبر داد و گفت: احتمال وجود استخراج‌کننده ارز دیجیتال در تهران اندک است، اما طبق بخشنامه ابلاغی این برنامه در دستور کار قرار می‌گیرد.

حسین صبوری در پاسخ به این سوال که آیا در شهر تهران نیز مشترکان برق اقدام به استخراج ارز دیجیتال با برق ارزان می‌کنند،‌گفت:

شناسایی و قطع موقت برق استخراج‌کنندگان ارز دیجیتال به تازگی ابلاغ شده است، اما باید اذعان کنم که این مشترکان عمدتاً مربوط به مشترکان کشاورزی و کارگاهی هستند و در شهر تهران که جزء مشترکان خانگی محسوب می‌شوند، از این گونه اقدامات خبری نیست.

صبوری با تأکید بر اینکه به هر سوی در حال تدوین دستورالعمل شناسایی مراکز استخراج ارز دیجیتال در شهر تهران هستیم،‌ اظهار داشت:

اگر چه تا حدودی مطمئن هستیم در شهر تهران این گونه مراکز وجود ندارد، اما به هر حال در حال شناسایی این مراکز هستیم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران در پاسخ به این سؤال که چگونه می‌توانید مشترکانی که اقدام به استخراج ارز دیجیتال می‌کند، را شناسایی کنید، اظهار داشت:

به هر حال از مصرف برق آنها می‌توان این موضوع را ارزیابی کرد.

وی افزود:

قصد ما این است که مصرف برق ۲ ساله مشترکان را بررسی می‌کنیم و قطعاً اگر به یکباره مصرف برق خانگی مشترکان به یک شکل غیرقابل باوری افزایش یافته باشد، این موضوع تا حدودی مشکوک خواهد بود و قطعاً بررسی‌های لازم صورت خواهد گرفت.

صبوری تصریح کرد:

استخراج ارز دیجیتال انرژی بری بالایی دارد و در خانه نمی‌توان برای این موضوع اقدام کرد، اما خارج از شهر تهران مثل مراکز صنعتی و کشاورزی که تعرفه برق آنها پایین است این اقدامات احتمالاً انجام می‌شود.

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.