about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

آغاز ثبت نام نمایشگاه اینوتکس 2020

نهمین نمایشگاه اینوتکس سال آینده طی روزهای 18 تا 21 خردادماه برگزار می شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات و به گزارش از روابط عمومی پارک فناوری پردیس، این مجموعه نهمین نمایشگاه اینوتکس را سال آینده طی روزهای 18 تا 21 خردادماه برگزار می‌کند. اینوتکس 2020 با حضور «شرکت‌های فناور»، «استارتاپ‌ها»، «شتابدهند‌ها و مراکز رشد»، «منتورها و مشاوران»، «مخترعان»، «پارک‎های فناوری»، «دانشگاه‌ها»، «صندوق‌های جسورانه و سرمایه‌گذارن»، «ارائه‌کنندگان فضای کار اشتراکی»، «ارائه دهندگان خدمات تجاری‌سازی»، «برگزارکنندگان رویدادهای کارآفرینی»، «کارگزاران تبادل (بروکرهای) فناوری» و «رسانه‌های استارتاپی» در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

نمایشگاه اینوتکس با اهداف اصلی «توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیست­بوم نوآوری و فناوری»، «جذب سرمایه برای استارتاپ­ها و شرکت­ها و نیز معرفی فرصت­های نوین سرمایه­گذاری» و «شبکه‌سازی بین‌المللی و تولید محتوای ناب آموزشی» برگزار می‌شود و محلی برای گردهمایی کلیه اجزای اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور و رویدادی برای ملاقات متخصصین و کارشناسان، کارآفرینان، سرمایه گذاران، مخترعان و سیاست گذاران است. این نمایشگاه بر سه حوزه «هوشمند‌سازی»، «دیجیتال»، و «توسعه پایدار» تمرکز می‌کند. افراد و شرکت‌های حاضر در اینوتکس، امکان ارتباط رودررو با نقش‌آفرینان موثر زیست‌بوم نوآوری و فناوری از قبیل کارآفرینان، مسئولان دولتی و چندین هزار نفر بازدیدکننده خواهند داشت و در مرکز توجه آنها و رسانه‌ها قرار می‌گیرند. اطلاع از آخرین تغییرات نوآوری منطقه، آموزش آخرین استراتژی‌های کارآفرینی با حضور فعال کارشناسان و صاحب‌نظران ملی و بین‌المللی، یافتن بازار جدید برای محصولات و خدمات، با توجه به حضور هزاران بازدیدکننده و کشف فرصت‌های نوین سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف فناوری و نوآوری برای سرمایه‌گذاران و نیز جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها و شرکت‌ها، از دیگر فرصت‌هایی است که برای شرکت‌کنندگان در نمایشگاه اینوتکس وجود دارد.

پیش‌بینی‌های انجام شده و با توجه به آمار سال‌های گذشته، بیش از 18000 نفر از این نمایشگاه بازدید خواهند کرد. بیش از 500 شرکت‌، استارتاپ، سرمایه‌گذار و … در این نمایشگاه غرفه خواهند داشت. بیش از 600 جلسه B2B و بیش از 20 پیش رویداد و رویداد برگزار خواهد شد.

اینوتکس 2020 متفاوت از سال‌های قبل

در این دوره، نمایشگاه اینوتکس به جز شرکت‎ها و استارتاپ‌ها و …، میزبان بخش‌های مختلفی اعم از «ایرانیان مقیم خارج از کشور»، «پاویون فن‌بازار (Reverse Expo)»، «بخش بازی‌سازها»، «ستادهای توسعه فناوری»، «طرح‌های کلان ملی فناوری»، «بخش ویژه نمایش فناوری» و … خواهد بود که هریک نمایانگر قدرت علمی دانشمندان و کارآفرینان ایرانی در ساخت و ارائه محصولات نوآورانه و فناورانه است.

دبیرخانه نمایشگاه به منظور کاهش هزینه‌های سفر و اقامت برای استارتاپ‌هایی که از شهرهای دور به منظور شرکت در نمایشگاه و دریافت کانتر ثبت‌نام می‌کنند، برای اولین بار امکان فروش کانترهای نمایشگاهی را به طور روزانه ایجاد کرده است. به گونه‌ای که استارتاپ‎ها در صورت نیاز می‎توانند کانترهای نمایشگاهی را به طور روزانه رزرو کنند.

دبیرخانه اینوتکس 2020 به منظور حمایت از حضور نوآوران و فناوران در نهمین دوره این نمایشگاه و ارائه دستاوردهای خود به مخاطبان، تخفیف‌های ویژه‌ای را نیز در نظر گرفته است. متقاضیان با ثبت‌نام اولیه در سایت نمایشگاه می‌توانند از جزئیات این تخفیف‌ها مطلع شده و جهت دریافت آنها اقدام کنند.

متقاضیان شرکت در نهمین دوره از نمایشگاه اینوتکس می‌توانند از 10 اسفندماه سال جاری تا 25 فروردین ماه سال 99 برای ثبت‌نام به ادرس وبسایت اینوتکس دات آی آر مراجعه کنند.

Paragraphs
تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/11/28 - 11:07- آمریکا

ممنوعیت عینک‌های هوشمند برای نظامیان آمریکایی

نیروی هوایی ایالات متحده، استفاده از عینک‌های هوشمند دارای قابلیت عکس‌برداری، فیلم‌برداری یا هوش مصنوعی را هنگام پوشیدن یونیفرم ممنوع کرد و این تصمیم را با الزامات امنیت عملیاتی توجیه نمود.

موج
1404/11/28 - 10:51- جرم سایبری

موج جدید فیشینگ با سوءاستفاده از دعوت‌نامه‌های زوم و تیمز

کارزارهای فیشینگ جدید با جعل دعوت‌نامه‌های جلسات آنلاین در زوم، مایکروسافت تیمز و گوگل میت، کاربران سازمانی را به نصب «به‌روزرسانی‌های جعلی» وادار کرده و دسترسی کامل از راه دور را در اختیار مهاجمان قرار می‌دهد.

هشدار
1404/11/28 - 10:37- هوش مصنوعي

هشدار درباره ترند کاریکاتور هوش مصنوعی

کارشناسان امنیت سایبری هشدار می‌دهند ترند ساخت کاریکاتور با استفاده از چت‌جی‌پی‌تی ممکن است ناخواسته داده‌های ارزشمندی در اختیار مجرمان اینترنتی قرار دهد و زمینه سوءاستفاده‌های هدفمند را فراهم کند.