about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

وزیر امنیت داخلی آمریکا سیستم مدیریت استعداد سایبری خود را تشریح کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ الخاندرو مایورکاس در اظهارات اخیر خود در مورد سیستم مدیریت استعداد سایبری وزارت امنیت داخلی آمریکا موسوم به (CTMS) توضیحاتی ارائه داد.

مایورکاس، وزیر امنیت داخلی آمریکا گفت:

وزارت امنیت داخلی آمریکا سعی دارد با راه‌اندازی سیستم مدیریت استعداد سایبری خود راهی خلاقانه برای استخدام و حفظ بهترین استعدادهای سایبری ایجاد کند. ما این کار را از طریق یک مقررات جدید انجام می‌دهیم؛ زیرا ما نحوه جذب، پرورش و حفظ نیروی کار درجه‌یک سایبری در دولت را موردبازنگری قرار دادیم. این مقررات همچنین در وزارت امنیت داخلی یک سرویس امنیت سایبری ایجاد می‌کند که دسترسی به مشاغل خدمات عمومی در حوزه امنیت سایبری را افزایش می‌دهد.

وی ادامه داد:

امنیت سایبری برای امنیت ملی و امنیت اقتصادی ما یک ضرورت است. پیوستن به سرویس امنیت سایبری وزارت امنیت داخلی فرصت‌هایی را برای درآمد بهتر، پیشرفت شغلی و امکان شکل‌دهی آینده این حوزه را فراهم می‌کند. سیستم مدیریت استعداد سایبری CTMS از 15 نوامبر 2021 عملی خواهد شد و وزارت امنیت داخلی پس از مدت کوتاهی پذیرش درخواست‌های مربوط به خدمات امنیت سایبری را آغاز می‌کند. متخصصان امنیت سایبری در هر مرحله از حرفه خود می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این فرصت به پایگاه DHS.gov/CybersecurityService مراجعه کنند.

الخاندرو مایورکاس وزیر امنیت داخلی آمریکا در انتها خاطر نشان کرد:

در نشستی که من اخیراً با جو بایدن و سایر وزرا و مقامات ارشد دولت و بخش خصوصی داشتم ما به بحث در مورد چگونگی حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی و مردم آمریکا در برابر تهدیدات سایبری پرداختیم که در آن بحث، چندین شرکت‌کننده تعهدات مشخصی ازجمله ابتکارات برای تقویت نیروی کار امنیت سایبری را برای حمایت از اهداف مشترک ما ارائه دادند. تهدیدات سایبری که ما با آن روبرو هستیم نیازمند یک رویکرد در کل جامعه است تا ما تمام بخش‌های جامعه خود را ایمن و امن نگه داریم. در دولت بایدن، وزارت امنیت داخلی متعهد به تقویت تاب‌آوری سایبری ملت خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.