about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

شورای امنیت سایبری دولت امارات نسبت به چندین آسیب‌پذیری در سیستم‌های اپل هشدار داده است که به مهاجم اجازه می‌دهد دستگاه‌های قربانیان را کنترل کند.

به گزارش کارگروه امنیت خبرگزاری سایبربان، شورای امنیت سایبری گفت که این آسیب پذیری در سیستم های آی او اس (iOS)، سیستم عامل آیپد (iPadOS)، سیستم عامل مک (macOS)، سیستم عامل ساعتهای هوشمند (watchOS)، سیستم عامل های تلویزیون (tvOS) و سافاری (Safari) وجود دارد.

این همچنین توصیه کرد که همه کاربران فوراً سیستم ها و برنامه های خود را به روز کنند تا از تهدیدات احتمالی جلوگیری کنند.

شورای امنیت سایبری همچنین در مورد آسیب پذیری های پرخطر در مرورگر گوگل کروم هشدار داد که به مهاجمان اجازه می دهد کدهای مخرب را در سیستم عامل قربانیان پیاده سازی کنند.

منبع:

تازه ترین ها
جعل
1404/10/10 - 16:58- آمریکا

جعل سایت‌های دولتی در ایالت هاوایی

ایالت هاوایی به ساکنان در مورد فیشینگ با استفاده از سایت‌های جعلی دولتی هشدار داد.

تهدید
1404/10/10 - 16:25- هوش مصنوعي

تهدید امنیت سایبری توسط بدافزارهای هوش مصنوعی

بدافزارهای هوش مصنوعی به‌عنوان یک تهدید بزرگ در حوزه امنیت سایبری ظهور کرده است.

هشدار
1404/10/10 - 16:06- آفریقا

هشدار نهاد تنظیم‌گر نیجریه درباره افزایش کلاهبرداری‌های سایبری

کمیسیون ارتباطات نیجریه با هشدار نسبت به گسترش تهدیدهای سایبری، از انتشار راهنمای جامع امنیت دیجیتال برای ارتقای ایمنی کاربران اینترنت خبر داد.