about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

گروهی از محققان دریافته اند که در سیستم عامل اندروید یک شکاف امنیتی وجود دارد که به برنامه های مخرب اجازه می دهد تماس های تلفنی غیر مجاز برقرار کنند. در حالت عادی هر برنامه ای برای برقراری تماس تلفنی به اجازه کاربر نیاز دارد و باید این موضوع را در زمان نصب به کاربر هشدار دهد.

با سوءاستفاده از این آسیب پذیری اندروید، برنامه های مخرب می توانند با سرویس های تلفنیPRM  (Premium-rated) که از خدمات شبکه های هوشمند هستند، تماس بگیرند. همچنین این برنامه ها قادرند تماس های خروجی را قطع کنند و با استفاده از خدمات ارسال پیام از طریق کد دستوری (USSD code)، خدماتی را فعال یا غیر فعال کنند. برای مثال می توانند سرویس ارسال تماس را فعال کند و حتی سیم کارت دستگاه را غیرفعال نمایند.

این اشکال اولین بار در نسخه 4.1.1 (Jelly Bean) کشف شد و در نخسه های 4.4.2 (Kitkat) و بعد از آن رفع نشده است.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/11/10 - 14:16- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری انویدیا، مایکروسافت و آمازون در اوپن‌اِی‌آی

شرکت‌های انویدیا، مایکروسافت و آمازون در حال مذاکره برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۶۰ میلیارد دلار در اوپن‌اِی‌آی هستند.

هشدار
1404/11/10 - 11:17- آسیا

هشدار پلیس دبی برای محافظت از اطلاعات شخصی

پلیس دبی به ساکنان هشدار داد که از اطلاعات شخصی خود در برابر کلاهبرداری سایبری محافظت کنند.

انتشار
1404/11/10 - 11:08- تروریسم سایبری

انتشار پیش‌نویس لایحه حفاظت سایبری ملی رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی پیش‌نویس لایحه حفاظت سایبری ملی را برای سازمان‌های ضروری در بخش‌های حیاتی منتشر کرد.