about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

تقریباً 600 میلیون رینگیت در سال 2022 به دلیل جرایم سایبری از دست رفته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تئو نی چینگ (Teo Nie Ching)، معاون وزیر ارتباطات و دیجیتال مالزی گفت که تقریباً 600 میلیون رینگیت خسارت در طول سال 2022 در نتیجه جرایم سایبری در این کشور ثبت شده است.

وی اظهار داشت :

«داده‌ها نشان می‌دهد که مشکل جرایم سایبری در این کشور کاملاً جدی است و وزارت ارتباطات و دیجیتال (KKD) بر آموزش مردم برای سواد دیجیتالی بیشتر و قربانی نشدن تمرکز خواهد کرد. یکی از مراحلی که اجرا خواهد شد، همکاری با ارائه دهندگان پلتفرم رسانه‌های اجتماعی مانند تیک‌تاک (TikTok) در ترویج برنامه «Stop For Three Seconds» است که در فوریه و مارس امسال راه‌اندازی می‌شود.»

تئو پس از ارائه کمک مالی برای قربانیان سیل در «Taman Desa Tanjung Damai» در گونگ باداک، عنوان کرد که 3 ثانیه در اینجا برای کمک به جامعه زمان لازم است تا ابتدا فکر کند که آیا اطلاعات دریافت شده معتبر است یا خیر.

وی همچنین گفت که ارائه دهندگان پلتفرم رسانه اجتماعی همچنین به ترویج خط تلفن 997 مرکز ملی پاسخگویی به کلاهبرداری (NSRC) کمک خواهند کرد؛ خط تلفن 997، که هنوز از سوی جامعه کمی شناخته شده بود، یک ابتکار دولتی برای کمک به قربانیان جرایم سایبری برای جلوگیری از خسارات است.

معاون وزیر ارتباطات و دیجیتال مالزی خاطرنشان کرد :

«تا کنون، خط تلفن 997 روزانه 12 ساعت کار می‌کند و یک مرکز یک مرحله‌ای متشکل از نمایندگانی از بانک نگارا مالزی، بانک‌های خصوصی، کمیسیون ارتباطات و چند رسانه‌ای مالزی (MCMC) و پلیس است که تمام تلاش خود را برای توقف فوری جریان پول قربانیان انجام خواهد داد. وزارت می‌خواهد به قربانیان کمک کند، زیرا می‌دانیم که اگر به اندازه کافی سریع عمل نکنیم، حتی اگر فرد در نهایت دستگیر شود، قربانیان نمی‌توانند پول خود را پس بگیرند.»

تئو همچنین تصریح کرد که در مجموع 471 دکل مخابراتی در سراسر کشور تحت تأثیر سیل دسامبر گذشته قرار گرفتند. با این حال، تمام برج‌ها تعمیر شده‌اند و اکنون طبق معمول کار می‌کنند.

پیش از این، تئو کمک‌های مالی را در قالب مایحتاج اولیه به 1000 نفر از ساکنان تامان دسا تانجونگ دامای و 24 کارمند وزارتخانه که در سیل اخیر آسیب دیده بودند، تحویل داد.

وی افزود که این کمک از سوی کارکنان وزارت و شرکایی مانند شرکت‌های مخابراتی از طریق صندوق بلایای این وزارت صورت گرفته است.

منبع:

تازه ترین ها
توسعه
1404/07/16 - 11:38- سایرفناوری ها

توسعه سامانه پهپادی در خودروهای تویوتا

تویوتا به دنبال توسعه سامانه پهپادی کوچک برای رانندگی در جاده‌های ناهموار است.

سو
1404/07/16 - 11:35- آمریکا

سو استفاده پلیس آمریکا از دوربین‌های خودکار تشخیص پلاک خودرو

بر اساس اسناد تازه منتشرشده، یک زن اهل تگزاس که محل رفت‌و‌آمدش از طریق شبکه‌ای ملی از دوربین‌های خودکار تشخیص پلاک خودرو تحت نظر قرار گرفته بود، پس از انجام سقط جنین مورد تحقیق پلیس قرار گرفته است.

سرقت
1404/07/16 - 11:28- جرم سایبری

سرقت اطلاعات حساس کاربران دیس‌کورد

شرکت پیام‌رسان بزرگ دیس‌کورد هشدار داده است که در پی یک حمله سایبری به یکی از شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات پشتیبانی مشتریانِ طرف قرارداد، اطلاعات حساس تعدادی نامشخص از کاربران فاش شده است.