about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

آسیب‌پذیری میلیون‌ها ماشین مجازی به VENOM

محققان امنیتی آسیب‌پذیری جدیدی را بانام VENOM شناسایی کرده‌اند که با کد CVE-2015-3456 شناخته می‌شود. هکرها با استفاده از این آسیب‌پذیری می‌توانند هر ماشین مجازی در دیتاسنتر را در اختیار بگیرند.

این آسیب‌پذیری مربوط به کدهای فلاپی مجازی می‌شود که در ماشین‌های مجازی استفاده می‌شود. این آسیب‌پذیری به هکر اجازه می‌دهد تا از ماشین مجازی عبور کرده و به سرور اصلی دسترسی پیدا کند. بدین ترتیب هکر می‌تواند به‌تمامی شبکه محلی و دیگر ماشین‌های مجازی دسترسی داشته باشد.

VENOM مخفف Virtual Environment Neglected Operations Manipulation است که درایور کنترلر فلاپی دیسک برای QEMU را تحت تأثیر قرار داده است. QEMU یک شبیه‌ساز متن‌باز است به‌منظور مدیریت ماشین‌های مجازی کاربرد دارد.

هکر با استفاده از اجرای کدهای مخرب به کنترلر فلاپی، باعث سرریز بافر داده‌شده و کدهای مخرب را در سامانه سرور اجرا می‌کند.

حفره شناسایی‌شده به سال 2004 در QEMU برمی‌گردد که شرکت‌های مجازی‌سازی Xen، KVM و Oracle را در برمی‌گیرد. VMware و Microsoft Hyper-V دارای این حفره امنیتی نیستند.

شرکت‌های مختلف وصله خود را ارائه کرده‌اند که لینک آن‌ها آورده شده است:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/07/16 - 15:55- آمریکا

سرمایه‌گذاری شرکت های آمریکایی در صنعت برق

به علت رونق مراکز داده و هوش مصنوعی در آمریکا، سرمایه‌گذاری در صنعت برق افزایش‌یافته است.

هجوم
1404/07/16 - 14:57- هوش مصنوعي

هجوم کسب‌وکارهای اروپایی به سمت هوش مصنوعی

کسب‌وکارهای کوچک اروپایی بدون ابزارهای دیجیتال اولیه به سمت هوش مصنوعی هجوم می‌آورند.

اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.