about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

آسیب‌پذیری صفرروزه در پلاگین وردپرس

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، هکرها با استفاده از آسیب‌پذیری صفرروزه پلاگین eCommerce توانستند درب‌پشتی خود را به سرور آپلود کنند.

پلاگین eCommerce تنها بر روی 500 وب‌گاه وردپرس نصب شده است که وصله هم نخواهد شد، زیرا توسعه‌دهندگان آن دیگر از این پلاگین پشتیبانی نمی‌کنند. به همین دلیل این پلاگین 8 ماه پیش از قسمت پلاگین‌های اصلی وردپرس نیز کنار گذاشته شده است.

آسیب‌پذیری صفرروزه شناسایی‌شده از نوع آپلود فایل دلخواه هست که در تابع (wpmp_upload_previews) شناسایی شده است زیرا این تابع بدون بررسی فایل آپلود شده آن را در مسیر اصلی سامانه قرار می‌دهد. به همین دلیل هکرها می‌توانند درب‌پشتی (Backdoor) خود را آپلود کنند.

 

تازه ترین ها
کمک
1404/10/02 - 09:44- هوش مصنوعي

کمک هوش مصنوعی روس به یافتن ۱۲۰ کودک گمشده

هوش مصنوعی یک شرکت روسی توانسته در سال جاری به یافتن ۱۲۰ کودک گمشده و ردیابی نزدیک به ۳۰۰۰ مجرم بالقوه کمک کند.

اختلال
1404/10/02 - 09:35- جرم سایبری

اختلال سایبری در خدمات پستی و بانکی فرانسه پیش از کریسمس

یک حمله منع سرویس توزیع شده باعث اختلال سایبری در خدمات پستی و بانکی فرانسه پیش از کریسمس شد.

ممنوعیت
1404/10/02 - 09:24- تروریسم سایبری

ممنوعیت قضایی تداوم جاسوسی NSO در واتس‌اپ

قاضی فدرال کالیفرنیا حکم داد که شرکت اسرائیلی «NSO» نمی‌تواند به نصب جاسوس‌افزار از طریق واتس‌اپ ادامه دهد، در حالی که درخواست تجدیدنظر در حال بررسی است.