about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

آسیب‌پذیری روز صفرم در سیستم‌عامل سیسکو

به گزارش واحد متخصصان سایبربان؛ شرکت سیسکو به تازگی به مشتریان خود اطلاع داد که تجزیه‌وتحلیل محصولات نشان می‌دهد، امکان وجود آسیب‌پذیری روز صفرم ایجاد شده توسط گروه کارگزاران سایه (Shadow Brokers) را در آن‌ها وجود دارد.
در اواسط ماه آگوست سال 2016، گروه کارگزاران سایه 300 مگابیت از اطلاعات گروه اکویشن (Equation Group) وابسته سازمان امنیت ملی آمریکا (NSA) را منتشر کرد که شامل بدافزارهای تولید شده توسط این گروه می‌شود. شرکت سیسکو به‌تازگی یک آسیب‌پذیری جدید به نام «EXTRABACON» که بر پایه‌ی روز صفرم است و روی کدهای «SNMP»  و نرم‌افزارهای «ASA»  تأثیر می‌گذارد را کشف کرد.
آسیب‌پذیری مذکور به عنوان «CVE-2016-6366» شناخته شده و به هکر اجازه می‌دهد از راه دور یک کد دلخواه را روی سیستم مورد هدف بارگذاری یا اجرا کند.

 

تازه ترین ها
اطلاعات
1404/07/18 - 08:22- سایرفناوری ها

اطلاعات در فضای ابری باید به‌صورت رمزنگاری‌شده، ذخیره شوند

استفاده از الگوریتم‌هایی چون AES-256، مدیریت مستقل کلیدها و مدل‌هایی چون «اعتماد صفر» نه‌تنها داده‌ها را ایمن می‌کند، بلکه انطباق با قوانین سخت‌گیرانه‌ای مانند GDPR را نیز تضمین می‌سازد.

انقلاب
1404/07/18 - 08:19- هوش مصنوعي

انقلاب پنهان هوش مصنوعی/ عامل‌های هوش مصنوعی چطور زندگی ما را دگرگون خواهند کرد؟

در سال ۲۰۲۵ مطالب زیادی درباره عامل‌های هوش مصنوعی (AI Agents) نوشته شد و حالا به نظر می‌رسد که استفاده از این فناوری نوظهور در زندگی روزمره به شکل گسترده‌تری آغاز شود.

حملات
1404/07/18 - 08:17- جنگ سایبری

حملات سایبری پایان ندارد؛ ضرورت حکمرانی قانونمند دیجیتال

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: در صورت نبود قوانین مشخص، پلتفرم‌ها می‌توانند به ابزاری علیه مردم، وحدت ملی و ارزش‌های فرهنگی کشور‌ها تبدیل شوند.