about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

آسیب‌پذیری خطرناک تجهیز برق GE

 

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، محققان امنیتی آسیب‌پذیری خطرناکی را در تجهیز صنعتی GE Multilin SR شناسایی کرده‌اند. از این تجهیزات در شبکه برق استفاده می‌شود.

در اجلاس بلک‌هت (Black Hat) این آسیب‌پذیری بیشتر بررسی خواهد شد. مهاجم با استفاده از این آسیب‌پذیری می‌تواند الگوریتم رمزنگاری GE Multilin SR را بشکند و از سامانه احراز هویت عبور کند. پس از عبور از احراز هویت، هکر می‌تواند برق بخش نفوذ شده را قطع کند.

این آسیب‌پذیری با کد CVE-2017-7095 شناخته می‌شود. هکر با استفاده از پروتکل مودباس (Modbus) یا پنل ال.سی.دی می‌تواند رمزعبور را به دست آورده و به سامانه آسیب‌پذیر نفوذ کند. پس از نفوذ به سامانه به دلیل وجود رمزنگاری ضعیف، مهاجم می‌تواند رمزعبور دیگر کاربران را به‌راحتی شکسته و با سطح دسترسی بالاتر از سامانه استفاده کند.

 

 

سامانه‌های زیر از سری GE Multin SR تحت تأثیر این آسیب‌پذیری هستند:

  • سامانه‌های 750 Feeder با نسخه فرم‌ویر تا قبل از 7.47
  • سامانه‌های 760 Feeder با نسخه فرم‌ویر تا قبل از 7.47
  • سامانه‌های 469 Feeder با نسخه فرم‌ویر تا قبل از 5.23
  • سامانه‌های 789 Feeder با نسخه فرم‌ویر تا قبل از 4.06
  • سامانه‌های 745 Feeder با نسخه فرم‌ویر تا قبل از 5.23
  • سامانه‌های 369 Feeder در تمامی نسخه‌های فرم‌ویر

شرکت GE به‌روزرسانی‌های لازم به‌منظور رفع این حفره امنیتی را ارائه کرده است. به‌منظور اطمینان بیشتر بهتر است مدیران شبکه‌های صنعتی رمزعبورهای خود را تغییر دهند و ارتباط‌ها را همواره نظارت کنند.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.