about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

نقص امنیتی موجود در محصولات اشنایدر باعث توقف عملیات بسیاری از نیروگاه‌ها در منطقه خاورمیانه شده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از سایبراسکوپ؛ چندی پیش کارشناسان امنیتی شرکت اشنایدر جزییات جدیدی از نقض در سیستم های کنترلی این شرکت منتشر کرده‌اند که مهاجمان با استفاده از این آسیب‌پذیری فعالیت بسیاری از نیروگاه‌های فعال در منطقه خاورمیانه را با استفاده از نرم‌افزارهای مخرب توقف ایجاد کرده‌اند.

در آخرین بررسی‌هایی که در کنفرانس امنیتی سیستم‌ های صنعتی صورت گرفت نشان می‌دهد Trisis به‌عنوان یکی از آسیب‌پذیری‌های روز صفرم شناخته‌شده است که سیستم‌عامل کنترل‌کننده Triconex Tricon شرکت اشنایدر الکتریک را تحت تأثیر حملات خود قرار می‌دهد. این در حالی است که مهاجم با استفاده از این آسیب‌پذیری قادر به دست‌کاری سامانه موردنظر و خاموش کردن اضطراری سامانه خواهد بود.

علاوه بر این، تروجان نام‌برده با گرفتن دسترسی از راه دور توانایی‌های گسترده‌ای را دارا خواهد بود که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به خاموش کردن تجهیزات صنعتی و خرابکاری در کنترل‌کننده‌ها، مورداستفاده اشاره کرد.

RAT ها معمولاً اولین بار برای دسترسی به سیستم‌ های کنترلی و تأثیرگذار طراحی شدند که پس از قرار گرفتن روی سیستم موردنظر به مهاجم این امکان را می‌دهد تا با استفاده از دسترسی‌های بالا به یک دستگاه حیاتی، به صورت هدفمند داشته باشند. در این مورد RAT ها به‌طور مستقیم به حافظه کامپیوتر تزریق‌شده و فعالیت مخرب خود را اجرا می‌کنند.

به گفته محققان امنیتی اشنایدر الکتریک Trisis قصد دارد با دست‌کاری حافظه کنترل‌کننده‌های مورداستفاده ایمنی و سرعت ماشین‌های مورداستفاده در زیرساخت‌های موردنظر را دست‌کاری کند. این در حالی است که از این محصولات آسیب‌پذیری در زیرساخت‌های هسته‌ای، تأسیسات نفت و گاز و کارخانه‌های کاغذ رواج دارد.

اطلاعات اولیه از این حمله برای اولین بار توسط CyberScoop در دسامبر سال گذشته گزارش شد که نشان می‌دهد تروجان نام‌برده فعالیت مخرب خود را از غول نفتی خاورمیانه آرامکو عربستان شروع کرده است.

همچنین شرکت اشنایدر با وجود این آسیب‌پذیری در محصولاتش از این ماجرا پرده برنداشت تا اینکه یکی از کارشناسان این شرکت در اجلاس S4x18 واقع در آمریکای شمالی فعالیت مهاجمان با استفاده از این آسیب‌پذیری را منتشر کرد که پس از آن اعلام کرد شرکت اشنایدر برای به حداقل رساندن آسیب‌های این اختلال جدیدترین نسخه بروز رسانی خود را منتشر کرده است.

تازه ترین ها
نقض
1404/04/12 - 12:56- جرم سایبری

نقض سایبری شرکت مکس فایننشال هند

شرکت مکس فایننشال هند از تهدید سایبری در واحد بیمه عمر اکسیس مکس خود خبر داد.

سرقت
1404/04/12 - 12:34- جرم سایبری

سرقت اطلاعات پرداخت خریداران توسط هکرهای مرتبط با چین

محققان یک شبکه گسترده از وبسایت‌های جعلی فروشگاهی را کشف کرده‌اند که با تقلید از برندهای بزرگ جهانی، اطلاعات پرداخت کاربران اینترنتی را سرقت می‌کنند.

حمله
1404/04/12 - 12:23- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به یک خیریه آلمانی

سازمان خیریه آلمانی "دویچه ولت‌هانگرهیلفه" که هدف آن توسعه منابع غذایی پایدار در برخی از فقیرترین کشورهای جهان است، مورد حمله یک گروه باج‌افزاری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.