about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

آزمایش بالگرد خودران ایرباس

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ نسخه دموی سامانه خودکار VSR700 Optionally Piloted Vehicle (OPV) اخیراً آزمایش‌های پرواز خود را انجام داده و قرار است اولین پرواز نمونه اولیه و کامل این فناوری سال آینده انجام شود.

در پروازهای آزمایشی این بالگرد با موفقیت اوج گرفت، در هوا شناور ماند، مانورهای ثبت‌شده را اجرا کرد و درنهایت فرود آمد. یک خلبان برای اطمینان و امنیت بالگرد در کابین آن حضور داشت تا در صورت نقص عملکرد سیستم کنترل پرواز خودکار، وارد عمل شود.
بالگرد جدید با همکاری واحد بالگرد سازی شرکت ایرباس به نام بالگردهای ایرباس (Airbus Helicopters) و شرکت هلیکوپتر گیمبال(Helicopteres Guimbal) که هر دو در فرانسه هستند، درحال‌توسعه است. شرکت Helicopteres Guimbal تولیدکننده بالگرد Cabri G2 حال حاضر است که بالگرد VSR700 هم در اصل براساس این فناوری ساخته‌شده است.
سیستم VSR700 قادر به حمل محموله‌هایی تا وزن 250 کیلوگرم است و قادر خواهد بود بسته به کارکرد موردنیاز، حداقل 10 ساعت در هوا بماند.
این بالگرد در اصل قرار است به‌عنوان یک سامانه هوایی بدون سرنشین تاکتیکی در کشتی‌ها به‌کاربرده شود.
فناوری مزبور مجهز به چندین حسگر نوری مختلف و رادار فرود/دریایی است و می‌تواند در انجام عملیات نظامی در خشکی و اجرای مأموریت‌های تفتیش و شناسایی و نظارت بر اطلاعات (ISTAR) هم به کار رود.

 

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/07/16 - 15:55- آمریکا

سرمایه‌گذاری شرکت های آمریکایی در صنعت برق

به علت رونق مراکز داده و هوش مصنوعی در آمریکا، سرمایه‌گذاری در صنعت برق افزایش‌یافته است.

هجوم
1404/07/16 - 14:57- هوش مصنوعي

هجوم کسب‌وکارهای اروپایی به سمت هوش مصنوعی

کسب‌وکارهای کوچک اروپایی بدون ابزارهای دیجیتال اولیه به سمت هوش مصنوعی هجوم می‌آورند.

اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.