about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی با پهپادهای استریکس برای آزمایش آخرین فناوری پهپاد تجاری همکاری می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی به عنوان بخشی از ابتکار ملی در حال انجام پهپادهای سازمان با مشارکت وزارت حمل و نقل، سازمان هواپیمایی و «Ayalon Highways»، با شرکت اسرائیلی «Strix Drones» برای آزمایش آخرین فناوری پهپادها در تحویل کالاهای تجاری همکاری کرد.

به گفته کارشناسان، راه‌حل جدیدی که برای پهپادها اعمال می‌شود، امکان تحویل کالاهای حتی شکننده را در مناطق شهری با ساختمان‌های بلند فراهم می‌کند. پهپادها طوری برنامه‌ریزی شده‌اند که به نقاط تحویل خودکار و صندوق‌های پستی تحویل دهند. به محض رسیدن تحویل، یک برنامه به گیرنده هشدار داده می‌شود و می‌تواند کالاهای خود را در مجاورت صندوق پستی تعیین شده بازیابی کند.

Strix Drones، که در سال 2019 تأسیس شد، یک شرکت اسرائیلی است که ایستگاه‌های اسکله را برای انواع پهپادها طراحی و تولید می‌کند. این شرکت به عنوان پورتفولیوی «Unicorn Technologies»، که به‌وسیله نیو آهارونی (Niv Aharoni)، مدیر عامل تأسیس شده، در «Hod Hasharon» قرار دارد، جایی که بیشتر تحقیق و توسعه در آنجا انجام می‌شود و دارای تأسیسات تولیدی در سرزمین‌های اشغالی و دیتون اوهایو، ایالات متحده است.

جعبه هوشمند استریکس برای ارتباط با هر نوع پهپاد آگنوستیک، به گونه‌ای طراحی شده است که روی پشت‌بام ساختمان‌ها قرار می‌گیرد تا امکان توزیع کالاهای تجاری در محیط های شهری را فراهم کند.

آزمایشی که در شهر یروچام (Yerucham) در جنوب اراضی اشغالی به عنوان بخشی از طرح ملی پهپاد انجام شد، به این شرکت کمک کرد تا آزمایش‌های بیشتری را در مکان‌های شهری اضافی، مانند منطقه شمالی تل‌آویو، انجام دهد. این تنظیمات فناوری جدید یک گام بزرگ روبه‌جلو برای اجرای تجاری راه‌حل فراهم می‌کند.

دانیلا پارتِم (Daniella Partem)، رئیس مرکز اسرائیلی انقلاب صنعتی چهارم (C4IR) در سازمان نوآوری اسرائیل ادعا کرد :

«هدف اصلی سازمان نوآوری، ارتقای اقتصاد اسرائیل از طریق توسعه و اجرای فناوری‌های نوآورانه است. این آزمایش پتانسیل راه‌حل‌های مبتنی بر پهپادهای تجاری را نشان می‌دهد و گامی بیشتر در ایجاد یک مدل اقتصادی قابل دوام است. مرحله بعدی سنگین‌تر، با مسافت‌های طولانی‌تر و حتی شاید یک روز تاکسی پهپاد در مناطق شهری است.»

آهارونی، یکی از بنیانگذاران و مدیر عامل StriXDrones نیز توضیح داد :

«این سیستم یک تغییر دهنده بازی است، زیرا این اولین باری است که پهپادها می‌توانند بسته‌ها را به خانه‌ها در صندوق‌های امانت یا پست تحویل دهند و مهم‌تر از همه، این سیستم قادر به برقراری ارتباط با هر نوع پهپاد است. بنابراین اگر از شرکت‌های مختلف سفارش دهید، می‌توانید کالا را به همان روش دریافت کنید.»

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.