about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: آزمایشگاه‌های پژوهشگاه ICT در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار می‌گیرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، وحید یزدانیان گفت: آزمایشگاه‌های نوری، امنیتی و فناوری اطلاعات مناسبی داریم که آماده ایم آن را برای توسعه فعالیت‌های شرکت‌های دانش بنیان، در اختیارشان قرار دهیم.

وی افزود: ما همکاری بسیار خوبی با شرکت‌های دانش بنیان داشته ایم و یکی از مهمترین مشکلات این شرکت‌ها در مسیر توسعه، این است که نیازمند زیرساخت‌های فنی و آزمایشگاهی لازم برای ادامه فعالیت هستند و تهیه این آزمایشگاه‌ها برای آن‌ها هزینه زیادی دارد که شاید در برخی محصولات به چند ده میلیارد تومان تجهیزات آزمایشگاهی نیاز داشته باشند و معمولاً این هزینه‌ها از توان شرکت‌های دانش بنیان خارج است.

وی گفت: علاوه بر این، زیرساخت‌های خوبی در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات فراهم شده است و ما می‌توانیم آزمایشگاه‌های این پژوهشگاه را که امکانات بسیار مناسبی دارد در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار دهیم تا بتوانند شرکت‌هایشان را از این طریق توسعه دهند.

یزدانیان افزود: علاوه بر این، مستندات و داده‌های علمی بسیار وزینی در پژوهشگاه داریم که مرکز اسناد و پژوهش پژوهشگاه آن را نگهداری می‌کند و استانداردهای خوبی در آنجا تدوین شده است و آمادگی داریم آن را در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار دهیم.

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در پژوهشگاه یک سری نمونه‌های کیفی هم داریم که خروجی طرح‌های ما است که به محصولات تبدیل شده است و برای اینکه این محصولات به نمونه‌های مهندسی تبدیل و وارد بازار شوند آمادگی انتقال دانش فنی آن به شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم.

منبع:

تازه ترین ها
توسعه
1404/10/11 - 14:59- هوش مصنوعي

توسعه اپلیکیشن یادداشت‌برداری توسط هوش مصنوعی

اپلیکیشن یادداشت‌برداری هوش مصنوعی، حریم خصوصی را بدون نیاز به اشتراک تضمین می‌کند.

اعطا
1404/10/11 - 13:42- آمریکا

اعطا مجوز سالانه به شرکت تی‌اس‌ام‌سی توسط آمریکا

ایالات متحده به شرکت تایوانی تی‌اس‌ام‌سی مجوز سالانه واردات ابزارهای تراشه سازی آمریکایی به چین را اعطا کرد.

تایید
1404/10/11 - 13:07- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از سرورهای خارجی آژانس فضایی اروپا

آژانس فضایی اروپا اوایل این هفته هدف یک حمله سایبری قرار گرفت و ظاهراً در جریان این حمله، بخشی از داده‌های حساس خود را از دست داده است.