about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

آخرین وضعیت خدمات دیتاسنترهای داخلی بررسی شد

سازمان فناوری اطلاعات در مطالعه ای تطبیقی درباره دیتاسنتر و میزبانی سایت‌ها، آخرین وضعیت خدمات دیتاسنترهای داخلی در کشور را بررسی کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ سازمان فناوری اطلاعات ایران گزارش وضعیت کیفیت و هزینه ارائه خدمات ابری مرکز داده در کشور و مقایسه آن با برخی از سرویس‌دهنده‌های سایر کشورها را منتشر کرد.

یکی از مهمترین اقدامات دولت تدبیر وامید توسعه زیرساخت های ارتباطی و شبکه دسترسی کشور در چارچوب الزامات مصوب شورای عالی فضای مجازی در توسعه شبکه ملی اطلاعات بود.

بدین منظور  با اجرای فازهای اول، دوم و سوم، شبکه ملی اطلاعات گام‌های اساسی در توسعه زیرساخت‌های فناوری ارتباطی برداشته شد و کشور از منظر زیرساخت‌های دسترسی آماده تحول در عرضه خدمات و محتوا شد.

اما توسعه همه جانبه شبکه ملی اطلاعات علاوه بر زیرساخت های ارتباطی نیازمند توسعه زیرساخت‌های اطلاعاتی و  پلتفرم‌های نرم افزاری پیشرفته در ارائه خدمات ابری است تا بتوان هم‌راستا با توسعه زیرساخت‌های ارتباطی زیست بوم تولید و ارائه محتوای و خدمات الکترونیکی بومی و داخلی را نیز اجرایی کرد.

بحث مراکز داده یکی از مهمترین زیرساخت‌های اطلاعاتی مورد نیاز در زیست بوم تولید و ارائه خدمات و محتوای الکترونیکی است. بسیاری از سرویس‌های مبتنی بر محتوا تنها درصورتی امکان عرضه می یابند که سرمایه‌گذاری مناسب و تأمین زیرساخت‌های کیفی و ارائه خدمات ایمن مراکز داده توسعه پیدا ‌کند.

به همین منظور سازمان فناوری اطلاعات ایران بر آن شده است تا وضعیت کیفیت و هزینه ارائه خدمات ابری مرکز داده در کشور و مقایسه آن با برخی از سرویس‌دهنده‌های سایر کشورها و دلایل عدم توفیق در جذب مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری در این حوزه را مورد بررسی قرار دهد.

در این گزارش که با همکاری متخصصان و سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به حوزه مرکز داده (دیتاسنتر) تدوین‌شده، سعی شده است با نگاه منصفانه‌ای موضوع توسعه مراکز داده و خدمات ابری، نقد شود.

وزارت ارتباطات اظهار امیدواری کرده است که با ارائه این گزارش و کسب نظر از متخصصان این حوزه که می‌تواند در جهت واشکافی موضوع و تکمیل گزارش باشد بتوان با مشارکت جمعی موانع تحقق این رکن اساسی وتکمیل زیست بوم شبکه ملی اطلاعات از پیش روی فعالان حوزه فناوری اطلاعات کشور برداشته شود.

به همین منظور رایانه نامه [email protected] برای اخذ نظر و ایجاد تعامل با صاحب‌نظران و مخاطبین این حوزه برای تکمیل این گزارش اختصاص داده شده و از کلیه صاحب‌نظران تقاضا شده که در تکمیل و نقد این گزارش مشارکت کنند.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.